Ömer Gülsoy KTO mazbatasını teslim aldı
Kayseri Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Ömer Gülsoy ile meclis ve komite üyeleri, Kocasinan 1. İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını teslim aldı.

Kayseri Ticaret Odası organ seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, meclis ve komite üyeleri Kocasinan 1. İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını teslim aldı. Kayseri Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende mazbatayı Kocasinan 1. İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mustafa Tan takdim etti. Törende seçim sürecinde görev yapanlara ve üyelere teşekkür edildi.
Birlikte Güçlüyüz Vurgusu
Mazbatanın ortak iradenin belgesi olduğunu belirten Ömer Gülsoy, "Bugün, Kayseri iş dünyamızın oyları ve yüksek teveccühüyle bizlere tevdi ettiği bu emanetin, bu büyük sorumluluğun resmi nişanesi olan mazbatamızı teslim almanın gururunu yaşıyoruz. Bu mazbata; Kayseri iş dünyamızın, tüccarımızın, sanayicimizin, esnafımızın bizlere olan sonsuz güveninin ve 'Birlikte Güçlüyüz' diyerek omuz omuza yürüyen binlerce üyemizin ortak iradesinin belgesidir." dedi.
Tüm İş Dünyası Kucaklanacak
Seçim sürecinin geride kaldığını ifade eden Ömer Gülsoy, "Seçim sürecinde de ifade ettiğimiz gibi; seçim sandıkta bitti, şimdi Kayseri için, üretim ve ticaret için çalışma vakti! Bizim anlayışımızda ayrıştıran, ötekileştiren, kayıran bir dil asla olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Bizler, Erciyes Dağı'nın Kayseri'yi kucakladığı gibi tüm iş dünyasını kucaklayacağız." ifadelerini kullandı.
Bu konuda daha önce yayınladığımız bir başka haber:
Kocasinan 1. İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mustafa Tan, 3 Ekim Cumartesi günü yapılan Ticaret Odası Meslek Komitesi seçimlerine kırmızı listeye herhangi bir itiraz yapılmadığını belirtti. Tören, meclis ve komite üyelerinin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Önceki Dönem Seçimleri
8 Ekim 2026 tarihinde yayımlanan arşiv kayıtlarına göre, Kayseri Ticaret Odası organ seçimlerinin ardından Ömer Gülsoy başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi ve seçimlerin bittiğini, Kayseri için çalışma zamanı olduğunu belirtti.
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.