İzmit Belediyesinden Okullarda Beslenme Saati Projesi Uygulaması
İzmit Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonundaki Beslenme Saati Projesi ile okullarda öğrencilere ikramlar dağıtıldı.

İzmit Belediyesi, çocukların yeterli ve sağlıklı beslenmesini desteklemek amacıyla hafta içi her gün farklı okullarda Beslenme Saati Projesi'ni sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen bu çalışma çerçevesinde, Topçular, Gültepe ve Tavşantepe İlkokullarında öğrenim gören çocuklara ayran ile İzmit Belediyesi Aşevi'nde üretilen kek ve makarna sunuldu.
Okullardaki Programlara Katılımlar
Tavşantepe İlkokulu'nda gerçekleştirilen programa Meclis Üyesi Gamze Yılmaz Doğan katılım sağladı. Topçular İlkokulu'ndaki programa ise Köy Hizmet Masası Sorumlusu Turgay Oruç iştirak etti. Uygulamanın çocukların beslenmesine sağladığı katkıdan dolayı memnuniyetlerini ifade eden veliler ve öğrenciler, Beslenme Saati Projesi sebebiyle İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletti.
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.