Efes Selçuk'ta TYT ve LGS sınavlarına hazırlık denemesi
Efes Selçuk Belediyesi, LGS ve TYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler için üç farklı noktada Süreç Değerlendirme Sınavları düzenledi.

Efes Selçuk Belediyesi, TYT ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla Süreç Değerlendirme Sınavları gerçekleştirdi. Igfhaber'in aktardığı bilgilere göre Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi, Çamlık Nafiz Ulu Kültür ve Gençlik Merkezi ile Belevi Kütüphanesi’nde eş zamanlı olarak düzenlenen sınavlar, kütüphane kulübüne üye öğrencilerden yoğun ilgi gördü.
Üç Farklı Noktada Sınav Deneyimi
24, 25 ve 26 Ekim tarihlerinde üç farklı noktada gerçekleştirilen uygulamaya toplam 254 öğrenci katıldı. Öğrenciler bu süreçte sessiz ve sakin ortamlarda sınav pratiği yaparak kendilerini değerlendirme fırsatı buldu.
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:
Öğrencilerin Hazırlık Sürecine Destek
Sınav sürecinde öğrencilerin kaygılarını azaltmayı ve mevcut bilgi düzeylerini görmelerini amaçlayan denemeler, gençlerin eksiklerini belirleyerek çalışma planı hazırlamalarına katkı sunuyor. Efes Selçuk Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Müdürü Vedat Yolcu, her ay ücretsiz olarak düzenlenen deneme sınavlarıyla öğrencilerin hazırlık süreçlerini daha sağlıklı planlamalarını hedeflediklerini belirterek sınava katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.
Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Emre ALADAĞ, dijital medya teknolojileri ve internet gazeteciliği alanında derinlemesine uzmanlığa sahiptir. Bilgi teknolojileri ile habercilik pratiklerini profesyonelce birleştiren ALADAĞ; dijital dönüşüm, yazılım trendleri ve teknoloji dünyasındaki güncel gelişmeleri teknik bir hassasiyetle analiz etmektedir. Yayıncılık etiği ve doğruluk ilkelerinden taviz vermeyen profesyonel yaklaşımıyla, karmaşık dijital süreçleri okuyucular için anlaşılır, stratejik ve güvenilir içeriklere dönüştürmektedir.















