13. Konya Kitap Günleri Selçuklu Kongre Merkezi'nde Başladı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Konya Kitap Günleri, Selçuklu Kongre Merkezi'nde 116 yayınevi ve 147 yazarın katılımıyla kapılarını açtı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Konya Kitap Günleri, "Okumadığın Gün Karanlıktasın" temasıyla Selçuklu Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. 10 gün sürecek etkinlik, 25 Ekim'e kadar kitapseverleri ağırlayacak.
Etkinlikte 116 Yayınevi ve 147 Yazar Yer Alıyor
Selçuklu Kongre Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliği ziyaret eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrencilerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. Stantları ziyaret ederek yayınevlerine kolaylıklar dileyen Uğur İbrahim Altay, organizasyonun önemine değindi.
"Bu yıl yine coşkuyla 116 yayınevinden misafirlerimiz var. Etkinlik boyunca da 147 yazarımız kitapseverlerle buluşacak. Burada hem çocuklar hem gençler için hem de bütün yaşlardaki kitapseverler için hazırlıklarımızı yaptık. Yine çocuklarımızın etkinlik alanları ve söyleşilerimizle birlikte Kitap Günleri’nin dolu dolu geçmesini temenni ediyorum. Herkesi Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki 13. Konya Kitap Günlerimize davet ediyorum."
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:
Ziyaret Saatleri ve Program
Etkinliğin birinci gününde İlhan Süreyya Sırma, Ahmet Haldun Terzioğlu, Musa Mert, Mete Yarar, Sinan Akyüz, Nuh Albayrak ve Sertaç Abi okurlarıyla buluştu. 13. Konya Kitap Günleri, 25 Ekim Pazar gününe kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Kaynak: Konya Büyükşehir Belediyesi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.

