Öğretim üyeleri, Osmaniye Devlet Bahçeli Bulvarı üzerindeki ulaşım planlarının yeniden ele alındığını, bu kapsamda kentin çeperinden merkeze uzanan hatlarda günlük akışın iyileştirilmesinin hedeflendiğini duyurdu. Çalışmaların; trafik yoğunluğu, yaya güvenliği ve bağlantı sürekliliği gibi başlıklar üzerinden ilerletileceği belirtildi.
Görüşmelerde, mevcut güzergâhlarda yaşanan aksaklıkların hangi noktalarda yoğunlaştığına dair yerinde tespitler masaya yatırıldı. Düzenlemelerin uygulanabilirliği için teknik değerlendirmelerin tamamlanmasıyla yeni adımların netleşeceği ifade edildi ve etaplı ilerleme yaklaşımıyla önceliklendirme yapılacağı kaydedildi.
Sürecin bir diğer ayağında ise bilgilendirme ve koordinasyon gündemi öne çıktı. Yetkililer, çalışmanın yalnızca planlama aşamasında kalmaması adına ilgili kurumlarla eşgüdümün sürdürüleceğini dile getirdi.

