Kuveyt ordusunun, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamada, İran'dan füze ve İHA'larla saldırı düzenlendiği belirtildi.
Hava savunma sistemlerinin füzeler ve İHA'lara karşı koymak üzere devreye girdiği, bu nedenle patlama seslerinin meydana geldiği aktarıldı. Halka, yetkililerin güvenlik ve emniyet talimatlarına uyma çağrısında bulunuldu.
Açıklamada, hava savunma sistemlerinin füzeler ve İHA'lara karşı koymak üzere devreye girdiği ifade edildi. Bu çerçevede patlama seslerinin, saldırılara karşı yürütülen önlem faaliyetleriyle bağlantılı olduğu aktarıldı.
Yetkililer, halka güvenlik ve emniyet talimatlarına uyulması çağrısını yineledi.
Patlama seslerinin, hava savunmanın füzeler ve İHA'lara karşı koymak üzere devreye girmesi nedeniyle meydana geldiği belirtildi.
Kuveyt ordusunun açıklamasında, İran'dan füze ve İHA'larla saldırı düzenlendiği kaydedildi.

