BeautyEurasia, 2-4 Eylül’de İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileri ağırlayacak
BeautyEurasia: Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför, Ambalaj, Hammadde, Hijyen ve Private Label Fuarı, 2-4 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlıyor. ICA Events tarafından organize edilen fuar; bir önceki yıl 305 milyon Euro seviyesine ulaşan iş hacmiyle sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.
Fuarda 139 firma ve 300’den fazla marka yer alacak
Fuar kapsamında 139 firma ve 300’den fazla marka stant açacak. Güney Kore’den 30 firma, Çin Halk Cumhuriyeti’nden ise 20 firma ile en çok milli katılım sağlayan ülkeler arasında yer alacak. Etkinlik; üç gün boyunca sektörün global ve bölgesel gelişim alanlarında tartışmaların yapılmasına, bilgi alışverişi gerçekleştirilmesine ve yeni fikir ile ürünlerin tanıtımına olanak tanıyacak.
BeautyEurasia Direktörü Filiz Mehmedova: “Ürün sergilemenin ötesine geçiyoruz”
BeautyEurasia: Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför, Ambalaj, Hammadde, Hijyen ve Private Label Fuarı Direktörü Filiz Mehmedova, fuarın ölçülebilir ticari bağlantılar üretmeyi amaçladığını belirtti. Mehmedova, “Temel misyonumuz; kozmetik, güzellik ve kişisel bakım ürünlerini üreten markalar ile bu ürünleri küresel pazarlara ulaştıran satın alma profesyonelleri, distribütörler, perakendeciler ve ithalatçıları aynı ticaret platformunda bir araya getirmek. Bu sayede ürün sergilemenin de ötesine geçerek yeni pazarlara erişim, distribütör bağlantıları, ürün keşfi, iş geliştirme ve güçlü sektörel bağlantı fırsatı yaratıyoruz. Türkiye, Avrasya, Orta Doğu, Balkanlar ve BDT pazarlarına giriş yapmak isteyen profesyoneller için BeautyEurasia’da üç gün boyunca küresel erişimin odak noktası olacak.” dedi.
Mehmedova ayrıca son yıllarda tüketici tercihlerinde yaşanan değişim nedeniyle temiz içerikli, çevre dostu ve sürdürülebilir kozmetik ürünlerine olan talebin arttığını ifade ederek fuarın bu dönüşümün öncülüğünü üstleneceğini söyledi. Mehmedova, fuarda yenilikçi formülasyonlardan akıllı ambalaj çözümlerine kadar pek çok yeniliğin aynı çatı altında buluşacağını aktardı.
Fuarın 4 Eylül’de sona erecek
BeautyEurasia 3 gün sürecek ve 4 Eylül tarihinde sona erecek. Fuarı ziyaret etmek isteyenler için kayıtlar, fuarın web sitesi üzerinden yapılabilecek.
BeautyEurasia, 2027’de 15-17 Aralık’ta WorldFood Istanbul ile eş zamanlı
BeautyEurasia, 2027 yılında yeni bir stratejik adımla 15-17 Aralık tarihlerinde WorldFood Istanbul ile birlikte düzenlenecek. İki önemli uluslararası fuarın eş zamanlı gerçekleştirilmesiyle katılımcıların farklı sektörlerden profesyonellerle bir araya gelmesine olanak sağlanırken, ek networking imkanları, yeni iş bağlantıları ve daha fazla ticari fırsat sunulması hedefleniyor. Bu stratejik iş birliğiyle fuarın uluslararası ticaret potansiyelinin daha da güçlendirilmesi ve katılımcıların yeni pazarlara erişim olanaklarının artırılması amaçlanıyor.

