Dolar
34,5000
Euro
37,5000
© 2025 Yorumla.Net: Teknoloji, Oyun, Blog, Magazin Haberleri
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Giresun'dan Filistin'e Çocuk Eli: Haklar İçin Anlamlı Yürüyüş

Giresun'da anlamlı etkinlik: Yeşilgiresun İlkokulu öğrencileri, Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Filistinli akranlarını unutmadı, hakları için

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

Giresun'daki Yeşilgiresun İlköğretim Okulu 4/G sınıfı öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza atarak, Filistin'deki akranlarını unutmadıklarını gösterdi.

Çocuklardan Anlamlı Yürüyüş

Yeşilgiresun İlkokulu 4/G sınıfı öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle hazırladıkları afişler ve sloganlarla okul önünden başlayarak cadde boyunca yürüdü. Yürüyüşte, "Çocuğuz, haklarımız var!" şeklinde seslerini duyurarak dikkat çektiler.

Öğrenciler, bu anlamlı yürüyüşleriyle Filistinli çocukların da temel haklara sahip olması gerektiğine vurgu yaparak kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçladılar.

Etkinlikler ve Kutlamalar

Yürüyüşün ardından okul bahçesine dönen öğrenciler, burada çocuk şarkıları seslendirdiler ve rengarenk balonları gökyüzüne bıraktılar. Bu etkinlikle, tüm çocukların mutlu bir yaşam sürmesi temennisinde bulundular.

Teşekkür ve Tebrikler

Öğrenciler, bu anlamlı güne destek veren sınıf öğretmenleri Semra Yavuz'a, okul müdürü İlhan Bahçekapılı'ya ve müdür yardımcılarına teşekkürlerini sundular. Yeşilgiresun İlköğretim Okulu, mutlu okulların, mutlu çocukları yetiştirmeye devam edeceğini vurguladı.

Mutlu okulların mutlu çocukları, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününüz kutlu olsun!

Kaynak: BHA

Yorumlar (0)

Yorum Yap

0 / 1000 karakter
Kaydırarak Doğrula
Küfür, hakaret, link paylaşımı ve spam içeren yorumlar yayınlanmayacaktır. IP adresiniz kayıt altına alınmaktadır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.