Burdur'un ulaşım ağını iyileştirecek kritik bir adım atıldı. Korkuteli – Tefenni Yolu projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla hayata geçirilmek üzere ilk onayı aldı. Bu gelişme, AK Parti'nin 175. İl Başkanları Toplantısı'nda duyuruldu.
Ulaşım Projesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onay
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan Korkuteli – Tefenni Yolu projesi, bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Projenin hayata geçirilmesiyle, sadece iki ilçe arasındaki ulaşım kolaylaşmakla kalmayacak, aynı zamanda bölge ticareti, turizmi ve lojistik ağı da önemli ölçüde desteklenecek.
Projenin Bölgeye Katkıları
Bu proje, bölge halkının yaşam kalitesini artırmanın yanı sıra, Burdur'un ekonomik potansiyeline de önemli bir ivme kazandıracak. Korkuteli – Tefenni Yolu projesi sayesinde, bölgedeki ticaretin canlanması ve turizmin gelişmesi bekleniyor. Ayrıca, lojistik ağının güçlenmesiyle birlikte Burdur'un bölgesel önemi de artacak.
Teşekkür Mesajı ve Devam Eden Çalışmalar
İl Başkanı Mustafa Özboyacı, projenin onaylanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'na, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'e ve Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz'a teşekkürlerini iletti. AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Korkuteli – Tefenni Yolu'nun yanı sıra kentin kalkınması ve ulaşım altyapısının güçlendirilmesi yönündeki çalışmaların da takipçisi olacaklarını belirtti ve "İlimizin ve ülkemizin gelişimi için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" ifadeleriyle açıklamayı sonlandırdı.
Kaynak: BHA
Yorumlar (0)