CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, beraberindeki İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede, sendikanın kuruluş yıldönümü kutlanırken, yaklaşan siyasi etkinliklere de değinildi.
CHP Heyetinden GMİS’e Anlamlı Ziyaret
CHP İl Başkanı Devrim Dural, İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i makamında ziyaret etti. Bu buluşmada, Yeşil’e Genel Sekreter Yener Arslanbuğa ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de eşlik etti. Dural, GMİS’in 79. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, 22 Kasım Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Zonguldak’ta düzenleyeceği mitinge Yeşil’i davet etti. Hakan Yeşil ise, yapılan ziyaret ve davet için Dural’a teşekkürlerini iletti.
Gündemde İşçi Açığı ve Asgari Ücret Vardı
Gerçekleşen görüşmede, Türkiye Taşkömürü Kurumu ile Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nde (MTA) yaşanan işçi eksiklikleri ve asgari ücret konusu masaya yatırıldı.
Kaynak: ZONGULDAK - BHA
Yorumlar (0)