Şanlıurfa’da jandarma operasyonda ruhsatsız tabanca ve 14 kg çay ele geçirdi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nın operasyonunda ruhsatsız tabanca, fişek, kaçak sigara ve 14 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

ŞANLIURFA’da operasyonda yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör ile 92 adet fişek ele geçirildi. Aramalarda ayrıca 54 paket gümrük kaçağı sigara ve 14 kilogram gümrük kaçağı çay bulundu.

Edinilen bilgilere göre, yasa dışı silah bulundurduğu tespit edilen şüpheli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, kolluk faaliyetlerine hız kesmeden, azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

EK BİLGİ: Operasyonun yapıldığı adresin Ceylanpınar ilçesi olduğu ve aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör, 92 adet fişek, 54 paket gümrük kaçağı sigara ve 14 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildiği belirtildi.

Haberin Editörü: Emrah Aladağ

Gündem Haberleri