Kars Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında kentte düzenlenecek anma programlarına ilişkin görüş alışverişini Türk Kızılay yetkilileriyle yaptı. Ziyarette, Türk Kızılay’ın yürüttüğü insani yardım faaliyetleri ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye yönelik çalışmaları da ele alındı.
Valilikteki kabulde Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şukrü Can, Şube Hizmetleri Direktörü Gökhan Şimşek ve Kars İl Merkezi Başkanı Kübra Hüryurt yer aldı. Kabulde, 15 Temmuz anma programları çerçevesinde yapılacak hazırlıklar görüşülürken, Kızılay’ın afetlerden sosyal yardımlara uzanan insani yardım faaliyetleri konuşuldu.
Kars Valisi Ziya Polat, Türk Kızılay’ın afetlerden sosyal yardımlara kadar birçok alanda üstlendiği önemli göreve dikkat çekerek, yürütülen çalışmalardan dolayı heyete teşekkür etti. Kızılay yetkilileri de gösterilen misafirperverlik dolayısıyla Vali Polat’a teşekkür ederek, 15 Temmuz anma programlarına ilişkin hazırlıklarla ilgili bilgi verdi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Haberin Editörü: Buğra TAŞ