Ceylanpınar’da engelli çift için akülü sandalye çağrısı: İyilik Hareketi ziyaret etti

İyilik Hareketi Mutlu Yüzler gönüllüleri, Şanlıurfa Ceylanpınar’da ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret etti; akülü sandalye için destek istedi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde İyilik Hareketi Mutlu Yüzler gönüllüleri, ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret ederek ailenin yaşadığı zorluklara dikkati çekti. Anne ve babanın engelli olduğu aile, günlük yaşamlarını sürdürmekte güçlük yaşarken hayatlarını kolaylaştıracak akülü tekerlekli sandalye desteği bekliyor.

İyilik Hareketi Mutlu Yüzler gönüllüleri, ailenin ihtiyacının karşılanması için hayırseverlere çağrıda bulundu. Gönüllüler, yapılacak her desteğin aile için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Gönüllüler tarafından yapılan açıklamada, “Yapacağınız küçük ya da büyük her katkı, bu ailemiz için umut ve kolaylık olacaktır. Destek veren, dua eden ve bu çağrının daha fazla kişiye ulaşmasına vesile olan herkesten Allah razı olsun” ifadelerine yer verildi.

Ceylanpınar’da iyilik ve dayanışma faaliyetlerini sürdüren İyilik Hareketi Mutlu Yüzler, hayırseverlerin desteğiyle engelli çiftin yaşam koşullarının iyileştirilmesini hedefliyor. Yetkililer ve gönüllüler, yardım etmek isteyen vatandaşların destekleriyle ailenin akülü tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanabileceğini belirtti.

Haberin Editörü: Emre Aladağ

Gündem Haberleri