2022 Spotify Wrapped yayınlandı! Nasıl kullanılır?

2022 Spotify Wrapped yıllık özetler yayınlandı. Peki ya Spotify Wrapped nasıl açılır? Merak edenler için adım adım tüm detayları anlattık...

2022 Spotify Wrapped nereden bakılır, nasıl açılır?

2022 Spotify Wrapped bugün nihayet yayınlandı. Uzun bir süredir kullanıcıların heyecanla beklediği retrospektif dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara aynı anda sunuldu. Platformun aboneleri için yıllık kişiselleştirilmiş incelemeleri ana sayfada görünmeye başladı. Yıl boyunca en çok dinlenen şarkılar sanatçılar albümler ve müzik türleri şık bir şekilde öne çıkarıldı.

Bu yıl yayınlanan Spotify Wrapped geçmiş yıllardan bilinen aynı çizgiyi takip ediyor. Her kullanıcı şarkılar ve podcast içerikleri dahil olmak üzere akış hizmetinde son ayların en popüler isimlerini görüyor. Aynı zamanda kullanıcılar; favori şarkılar albümler en çok dinlenen sanatçılar ve favori türler gibi vurgulanan temaların her birini ayrı ayrı kartlarla Instagram Hikayeler ile uyumlu bir formatta dışarıya aktarabiliyor. Peki ya Spotify’da yıllık özetler nasıl açılır? Tüm detayları sre açıkladık…

2022 Spotify Wrapped nereden bakılır nasıl açılır?

Android ve iOS kullanıcıları Spotify’ın ana sayfasında Wrapped 2022 düğmesi ile karşılaşmaya başladı. Ancak böyle bir düğmeyle karşılaşmadıysanız manuel olarak da retrospektifinizi görüntülemeniz mümkün. Bunun için aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz yeterli olacak:

Böylelikle birkaç saniye için Spotify yıllık özetinizi görüntülemiş olacaksınız. Daha sonra bu verilerinizi WhatsApp Instagram Facebook Messenger ve Snapchat gibi uygulamalarda arkadaşlarınızla oldukça kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version