2021 Fiat Egea Sedan Modelleri ÖTV İndirimi İle İkinci El Araç Fiyatına Satılıyor

Sıfır kilometre 2021 Fiat Egea modellerinin yeni ÖTV düzenlemesi ile fiyatları neredeyse ikinci el Egea model fiyatları seviyesine kadar indi.

2021 Fiat Egea Sedan Modelleri ÖTV İndirimi İle İkinci El Araç Fiyatına Satılıyor

Türkiye’de en çok satış yapan otomobil markası olarak yıllardır zirvede yer alan Fiat markasında Ağustos ayına özel olarak 2021 Fiat Egea Sedan modellerinde inanılmaz indirim kampanyası başlatıldı. Aldığı büyük indirimle ülkemizde alınabilecek en ucuz fiyatlı otomobil modeli olmayı başaran Fiat Egea ÖTV düzenlemesinden en büyük indirimi alan model olarak da dikkat çekti. Resmi gazetede ÖTV indirimine ilişkin kararın yayınlanmasının ardından büyük otomobil üreticileri birçok modelinde ciddi oranlarda indirimlere giderken sıfır kilometre Fiat Egea Sedan modelleri de bu indirimden nasibini aldı.

ÖTV matrahlarında yapılan değişikliklerle beraber %50’lik vergi dilimine giren otomobil modellerinde uygulamaya giren yeni ÖTV düzenlemesi ile birçok marka bazı modellerinde 50 Bin TL ve üzerinde indirimi satış fiyatlarına yansıttı. Ülkemizde çok tercih edilen ve hemen her yolda görebileceğiniz Fiat Egea modellerinin 2021 modellerinin fiyatları da merak konusu olmuştu. İşte yeni düzenlenen ÖTV ile beraber Fiat Egea modelindeki fiyat değişimi ve güncel Ağustos ayı liste satış fiyatları..

2021 Model Fiat Egea Sedan ÖTV İndirimli Satış Fiyatları

2021 Fiat Egea modellerini artık 150 Bin TL seviyelerinde satın alabilmek mümkün hale geldi. Örneğin Egea 1.4 Fire donanım paketinin ÖTV öncesi satış fiyatları 159.900TL iken ÖTV düzenlemesiyle beraber bu fiyat 154.569TL olarak güncellendi. İkinci el otomobil pazarını ele aldığımızda 10-15 yaşında araçların 100-150 Bin TL bandında satıldığını düşündüğümüzde neredeyse ikinci el fiyatına sıfır kilometre Fiat Egea Sedan modeline sahip olabileceksiniz.

Fiat markasında indirimi alan modeller sadece Egea ile sınırlı değil. Bunun yanında 500 500L Fiorino ve Doblo gibi Türkiye’de çok büyük kullanıcı kitlesine sahip olan Fiat modellerinde de hatırı sayılır indirimler listelere yansıtıldı. Daha önce en ucuz otomobil modeli olarak Hyundai i20 modelinde olan liderlik yeni indirimlerle beraber 2021 Fiat Egea Sedan modeline geçmiş oldu. Egea’nın en uygun fiyatlı donanım paketi ise Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP Easy Manuel Benzinli seçeneği olarak karşımıza çıktı.

2021 Fiat Egea Sedan Güncel Satış Fiyatları

Fiat Egea Sedan modellerinin güncel liste fiyatları için tamamı 11 farklı donanım seçeneği olan modeller kendisini gösteriyor. ÖTV düzenlemesi ile beraber en uygun fiyatın 154.569TL olduğunu haberimizin detaylarında sre belirtmiştik. İşte model model Fiat Egea Sedan güncel ÖTV indirimli fiyatları..

2021 model Fiat Egea Sedan modellerinden en düşük donanım paket seviyesi için 156.600TL ödemeniz gerekirken full donanımlı paket olan 1.6 MultiJet 130 HP Lounge Dizel Manuel seçeneği için ise 246.900TL ödemeniz gerekecek. Özellikle 130 HP gücündeki motora sahip olan Urban ve Lounge modellerinde yaklaşık 50 Bin TL’lik indirim oldukça dikkat çekiyor.

2021 Fiat Egea Hatchback ÖTV İndirimli Güncel Satış Fiyatları

Fiat markasının genel fiyatlandırma politikası olarak Hatchback modellerinde rakamı bir tık yukarıda tuttuğunu yıllardır görüyoruz. En düşük donanımlı Fiat Egea Hatchback modeli olan 1.4 Fire 95 HP Street Benzinli modelinin güncel satış fiyatı 176.900TL olarak karşımıza çıkıyor. İşte tüm liste fiyatları.

Fiat Egea Hatchback 2021 modellerinde seçili modellerde 50 Bin TL üzerinde indirim yapıldığını görüyoruz. Bu indirimlerde özellikle 130 HP dizel seçeneklerinin yanı sıra 1.3 M.Jet 95 HP Lounge Dizel Manuel modelinin de 292 Bin TL seviyesinden 236 Bin TL seviyelerine kadar indiği dikkat çekiyor.

Exit mobile version