1997 yapımı orijinal Berserk animesi Netflix’e geliyor!

Berserk animesi çok yakında Netflix platformuna geliyor. 1997 yapımı efsane anime dizisi yakında platformda izleyicisiyle buluşacak.

Berkserk dizisi ne zaman Netflix'te yayınlanacak?

Popüler dijital streaming platformu Netflix her geçen gün içerik kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Orijinal dizi film ve belgesel içerikleri üretimi konusunda rakiplerinden çok daha süratli bir şekilde hareket eden servis aynı zamanda lisanslı içerikleri ile de büyük bir beğeni topluyor. Her ay olduğu gibi aralık ayında da pek çok ilgi çekici içeriği kütüphanesine ekleyecek olan şirket büyük sürprrle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Netflix Türkiye aralık ayı takvimi içerisinde en çok dikkat çekici isimlerden bir tanesi hiç şüphesiz ki platformun yeni yerli dizisi olan Sıcak Kafa olacak. 2 Aralık tarihinde yayınlanacak olan distopya temalı dizi Osman Sonant Hazal Subaşı Haluk Bilginer ve Şevket Çoruh gibi yıldız isimleri bir araya getirecek. Öte taraftan platformun önümüzdeki ay sunacağı tek sürpriz bu olmayacak. Aynı zamanda 1997 yapımı efsane anime dizisi olan Berserk de platformda boy gösterecek.

Berkserk dizisi ne zaman Netflix’te yayınlanacak?

Kentaro Miura’nın aynı adlı manga serisinden uyarlanan Yasuhiro Imagawa tarafından yazılan ve Naohito Takahashi imzasıyla yönetilen Berserk dizisi bir döneme adeta damgasını vurmuştu. Epik fantezi türündeki sevilen anime 1997 ve 1998 yılları arasında Nippon TV’de toplamda 25 bölüm olarak seyircisiyle buluşmuştu.

Etkileyici hikayesi ile seyircilerin beğenisini toplayan Berserk’in yayın tarihi belli oldu. Popüler dizi 1 Aralık tarihinde Netflix platformundayici karşısına çıkacak. Öte taraftan Berserk’in resmi internet sitesinde yakın zamanda ortaya çıkan ve aralık ortasını işaret eden bir geri sayım saatine göre unutulmaz seri çok yakında devam edecek. Ancak bunun bir dizi mi yoksa film mi olacağı yahut yeniden manga olarak mı devam edeceği şu an için bilinmiyor.

Exit mobile version