Dolar
34,5000
Euro
37,5000
© 2025 Yorumla.Net: Teknoloji, Oyun, Blog, Magazin Haberleri
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

İstanbul'da Uzun Yaşam Sırrı: Aronya Semineri 28 Kasım'da

İstanbul'da 28 Kasım'da Longevity ve Aronya semineri! Ecz. Mehmet Müderrisoğlu & Dr. Aylin Kalafatoğlu ile uzun yaşam ve aronya faydaları konuşulacak.

Yayınlanma
Güncelleme
1 Dk Okuma Süresi

İstanbul'da 28 Kasım 2025 tarihinde düzenlenecek olan "Longevity ve Aronya" semineri, alanında uzman isimleri ağırlayacak.

Seminer Detayları

Ecz. Mehmet Müderrisoğlu ve Dr. Aronia Kurucusu Aylin Kalafatoğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı seminer, İstanbul'da gerçekleşecek. Etkinlik, Kağıthane Yerleşkesi İstanbul Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Whatsapp Image 2025 11 25 At 16.03.10

"Longevity ve Aronya" Semineri

"Longevity ve Aronya" başlıklı bu önemli seminer, 28 Kasım 2025 Cuma günü, saat 11.00 ile 14.00 arasında katılımcılarıyla buluşacak. Seminerde, uzun yaşam ve aronya bitkisinin faydaları üzerine detaylı bilgiler sunulacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

0 / 1000 karakter
Kaydırarak Doğrula
Küfür, hakaret, link paylaşımı ve spam içeren yorumlar yayınlanmayacaktır. IP adresiniz kayıt altına alınmaktadır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.