Bursa'da Alacak Cinneti: Alacaklısını Yaraladı, Kahvaltı Yaparken Yakalandı!
Bursa İnegöl'de alacaklısını vuran şüpheli, olaydan 18 gün sonra kahvaltı yaparken yakalandı. Borç anlaşmazlığı kanlı bitti.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, alacak-verecek meselesi kanlı bitti. Nurullah Y., 20 Ocak tarihinde, Mahmudiye Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde, iddiasına göre borcunu ödemeyen müşterisi Fırat D. ile karşılaştı.
Yaşanılan Olay Şu Şekilde;

Aracını kiraladığı ve 500 bin TL'lik senedi tahsil edemediği Fırat D. ile Nurullah Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Fırat D., iddiaya göre, otomobiline parke taşı atan Nurullah Y.'ye yanında taşıdığı tabanca ile üç el ateş etti. Kurşunlar Nurullah Y.'nin sağ bacağına isabet etti.
Olay yerinden hızla uzaklaşan Fırat D. kayıplara karışırken, yaralanan Nurullah Y. 112 Acil Servis ekiplerince İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
18 Gün Sonra Kahvaltı Yaparken Yakalandı

Polis ekipleri, olayın ardından Fırat D.'yi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Fırat D.'nin Nurullah Y.'den kiraladığı araçla kaza yaptığı ve bu nedenle 500 bin TL'lik senet imzaladığı belirlendi. Ekipler, olaydan 18 gün sonra, sabah saatlerinde bir kafede kahvaltı yaparken Fırat D.'yi kıskıvrak yakaladı.
Gözaltına alınan Fırat D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bursa'da Alacak Cinneti! Videosunu İzle:
Kaynak: Haber Merkezi