BlizzCon zamanı geldi ve bu, Blizzard’ın oyun portföyü için planladığı birçok yeniliği duyurduğu anlamına geliyor. Açılış töreninde, Diablo IV’ün geleceği ve oyunun ilk genişleme paketi hakkında bilgiler verildi.
2024 yılında çıkması beklenen Vessel of Hatred genişlemesi, ana oyunun hikâyesini daha da derinleştirecek. Kötü karakter Mephisto’nun kaderini ve Sanctuary için şeytani planlarını öğreneceksiniz. DLC, Diablo II’den Nahantu orman alanının geri dönüşünü de içerecek. Genişleme ayrıca yepyeni bir karakter sınıfını da tanıtacak.

Blizzard, “yeni oyun şekilleri” ve “yenilmesi gereken yeni kötülükler” vaat ediyor. Vessel of Hatred hakkında daha fazla detayı gelecek yaz öğrenebilirsiniz.
Buna kadar, Diablo IV’ün üçüncü sezonu, sınıf sıralamanız için dünyanın dört bir yanından diğer oyuncularla mücadele edeceğiniz yeni bir zorluk zindonu olan The Gauntlet’ı içerecek.

Diablo IV’ün ilk mevsimsel etkinliği Midwinter Blight olarak adlandırıldı. 12 Aralık’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. Bir ay veya iki içinde, 5 Aralık’ta başlayan ve altı hafta sürecek Abattoir of Zir adında bir Kan Mevsimi endgame etkinliği de dahil olmak üzere daha fazlası gelecek.
Yorumla.Net’i takip ediniz. Sizleri seviyoruz.
En Son 4 Kasım 2023 21:48 tarihinde Emrah Aladağ Yazarı Tarafından Güncellendi.