11/17/06 - H. Babaoğlu - Ahmet Hakan küfürleşti
Medyada son yılların en şiddetli kavgası bu öğlen Nişantaşı'nda yaşandı. Hangi gazeteci Medyatava'daki bir haberi okuyup, Nişantaşı'nda kafe kafe gezerek bir meslaktaşını aradı... Bulunca kafede nasıl kavga çıktı. Kafede kimler vardı, neler söylendi... Yılın olayı tüm ayrıntılarıyla Medyatava'da...
İşte Haşmet Babaoğlu, Ahmet Hakan ve Mansur Forutan arasında bugün yaşanan kavganın ayrıntıları...
Öğlen saatlerine doğru Vatan gazetesine gelen Haşmet Babaoğlu, gazeteleri okumadan Medyatava sitesini açtı ve Ahmet Hakan'ın kendisi hakkında yazdığı "Haşmet'in kayınpederi Neco evi terk etmiş" haberini okudu.
Ceketini kaptığı gibi gazeteden çıkan Babaoğlu, Nişantaşı kafelerini tek tek gezerek Ahmet Hakan'ı aradı. Bir iki kafeye bakan daha sonra House Cafe'ye giden Haşmet Babaoğlu, Ahmet Hakan'ı burada da bulamadı.
Daha sonra gittiği Salamonje'de Ahmet Hakan ve yakın arkadaşı Akşam yazarı Mansur Forutan'ı bir masada sohbet ederken buldu. Kafede bir masa daha doluydu.
Haşmat Babaoğlu, Ahmet Hakan'ı ararken daha önce Hasan Pulur polemiğinde kendisi hakkında yazı yazan Mansur Forutan'ı da aynı masada görünce çılgına döndü.
Ahmet Hakan ve Mansur Forutan'a hakaretler yağdırmaya başlayan Haşmet Babaoğlu'na masada oturan ikili de yanıt vermeye başladı.
Ağız kavgası giderek karşılıklı ağır küfürleşmeye dönerken, taraflar yumruklaşmanın eşiğine kadar geldiler. Ahmet Hakan ve Haşmet Babaoğlu arasında kavga iyice kızışınca Mansur Forutan tarafları ayıran durumuna geldi.
Hakan ve Babaoğlu'nun karşılıklı ağır hakeretleri ve küfürleri Babaoğlu'nun mekanı terk etmesiyle son buldu. Salamonje'da yaşanan son yılların en büyük köşe yazarı kavgasını yan masada oturanlar şaşkınlıkla izledi.
medyatava.com
Çemberinden geçirirken felek,bizim kulağımıza fısıldamıştır senin kaderin bu diye Sağol Felek Çayın Ziyade Olsun
|