Av Tüfeğiyle Havaya Ateş Açan Şahsa Polisten Operasyon
Edirne'de Av Tüfeğiyle Çevreye Rasgele Ateş Eden ve Psikolojik Rahatsızlığı Olduğu Öğrenilen Üniversite Mezunu Şahıs, Polise Ecel Terleri Döktürdü. Polisin Zırhlı Araçla ve Gaz Bombaları ile Düzenlediği Operasyonda, Bir Duvar Dibinde Sıkıştırdığı Şahsı Yaklaşık 4 Saat Sonra Etkisiz Hale Getirdi.
Edirne'de av tüfeğiyle çevreye rasgele ateş eden ve psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen üniversite mezunu şahıs, polise ecel terleri döktürdü. Polisin zırhlı araçla ve gaz bombaları ile düzenlediği operasyonda, bir duvar dibinde sıkıştırdığı şahsı yaklaşık 4 saat sonra etkisiz hale getirdi.
Edinilen bilgiye göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım Bayezid Mahallesi Tahtalı Cami Sokak'ta psikolojik rahatsızlığı olduğu bildirilen üniversite mezunu N.Y.'nin (47), evinin bahçesinde av tüfeğiyle havaya ateş açtığı ihbarını aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, N.Y.'yi ikna edebilmek için uzun süre uğraştı. İkna çabalarından bir sonuç alamayan polis ekipleri, şahsı etkisiz duruma getirmek için bu kez olay yerine ''Akrep'' olarak bilinen zırhlı polis aracıyla gitti. Evin bahçesindeki garaj bölümüne giren polis, şahsı etkisiz hale getirmek için 4 adet göz yaşartıcı bomba attı. N.Y., 4 saat süren bir operasyon sonunda, yakınlarının olay yerine çağrılması, polislerin ve sağlık görevlilerinin yardımıyla güçlükle etkisiz hale getirildi. Daha sonra ilk önce evine götürülen N.Y. "Seni babana götüreceğiz" denilerek, ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemede, çevrede yaklaşık 20 adet boş av tüfeği fişeği bulunurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
(İA-ED-ÖK-Y) (İhlas Haber Ajansı)