Yorumla.Net  

www.filmindireyim.com

Geri Git   Yorumla.Net > Günlük Haberler > Yurtiçi Haberler

Yurtiçi Haberler Türkiye'den Günlük Haberler, gündemdeki Konular...

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Yanıtla
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 11-14-2007, 05:13 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Banned
 
Mess_out kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Aug 2006
Şehir : Belirtilmedi
Mesaj: 40,637
Konuları: 2816
Thanks: 28
Toplam 1,417 Konusuna 3,377 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 343156
Rep Seviyesi: Mess_out RepstarMess_out RepstarMess_out RepstarMess_out RepstarMess_out RepstarMess_out RepstarMess_out RepstarMess_out RepstarMess_out RepstarMess_out RepstarMess_out Repstar
Varsayılan Anne, baba, çocuk yandı




Anne, baba, çocuk yandı

Anne, baba, çocuk yandı
Konya'nın Köylütolu Köyü'nde önceki gece çıkan yangında ker***ten köy evi harabeye döndü. Dramdan geriye bir çocuk, bir beşik ve duvardaki demir parmaklıklar kaldı. FOTOĞRAFLAR: MURAT ASLAN / AA
Köy evinde çıkan yangında anne, üç yaşındaki oğlunu penceredeki demir parmaklıklardan dışarı attı. Kendisi, eşi ve 15 aylık bebeği göz göre göre öldü



DHA - KONYA - Alevlerin sardığı evden sadece, annenin pencere demirleri arasından iterek dışarı attığı üç yaşındaki çocuk kurtuldu. Anne-baba ve 15 aylık bebek, köydeki komşularının gözü önünde yanarak öldü.
Yangın Konya'nın Kadınhanı ilçesine bağlı Köylütolu Köyü'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan 40 yaşındaki Musa Koçak'ın kirada oturduğu ker*** evde önceki gece yangın çıktı. Alevlerle uyanan 36 yaşındaki Hamidiye Koçak, eşini kaldırıp oturma odasında uyuyan oğlu Yasin'i kurtarmak için demir parmaklıklı pencere demirlerinin arasından aşağı attı. Daha sonra beşikte yatan bebeği Resul Mert'i kurtarmak isteyen anne, alevlerin arasında kaldı. Penceredeki demir parmaklıklar nedeniyle dışarı çıkamayan anne ve baba ile beşikte yatan bebekleri yanarak hayatını kaybetti.
Görgü tanıklarına göre anne ve baba dışarı çıkabilmek için çırpındı fakat penceredeki demir parmaklıklar engel oldu. Alevlerin evi sarması nedeniyle de kimsenin müdahale edemediği olayda, üç kişi göz göre göre yandı. İtfaiye geldiğinde artık çok geçti. Yasin, amcaları tarafından memleketleri Niğde'ye götürüldü.

Geçen yıl Niğde'den gelmişler
Ailenin geçen yıl Niğde Ulukışla'dan Konya'ya geldiği, babanın aynı zamanda Ilgın-Kadınhanı karayolunda dinlenme tesisi işlettiği öğrenildi. Komşuları, "Kendi halinde bir aileydi. Yangın sırasında eve girip kendilerine yardım etmek istedik ancak alevler evin tamamını kapladığı için kimse içeri giremedi. Anne ölmeden önce Yasin'i pencereden dışarı atmış. Talihsiz kadın hemen pencerenin kenarında da can vermiş" dedi.
Mess_out Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla
Tags: , ,




Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 11:18 PM.


Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0

Forums Directory
eXTReMe Tracker Hosting Hizmetleri TOPlist