Yorumla.Net  


Geri Git   Yorumla.Net > Günlük Haberler > Yurtiçi Haberler

Yurtiçi Haberler Türkiye'den Günlük Haberler, gündemdeki Konular...

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Yanıtla
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 11-05-2007, 07:06 AM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
'-ρ¢-кσραт-¢σ α∂мιη-'
 
MARWiN kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Nov 2006
Şehir : Ankara
Yaş: 21
Mesaj: 14,255
Konuları: 1864
Thanks: 146
Toplam 382 Konusuna 1,124 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 1
Rep Gücü: 5000
Rep Puanı : 295722
Rep Seviyesi: MARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN Repstar
Varsayılan Dananın kuyruğu bugün kopacak




Yıllardır terörle yanan Türkiye, ABD'ye 11 Eylül'deki acısını hatırlatacak ve PKK terörü konusunda rest çekecek. Başbakan Erdoğan, Bush'a “Irak'ta sorumluluğunuz var. Ya bu işi siz bitirin ya bırakın biz bitirelim” diyecek.

Başbakan Erdoğan, ABD Başkanı Bush ile Beyaz Saray'da bugün yapacağı görüşme çerçevesinde Washington'a gitti. ABD ziyaretinde Erdoğan'a, Milli Savunma Bakanı Gönül, Dışişleri Bakanı Babacan ve Genelkurmay İkinci Başkanı Saygun ile diplomat ve bürokratlar eşlik ediyor. Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyet, özel ATA uçağıyla ulaştığı Andrews hava üssünde, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy ve Amerikalı yetkililer tarafından karşılandı.

GÖRÜŞME OVAL OFİS’TE OLACAK

Daha sonra Başbakan Erdoğan ve heyet, ziyaret boyunca kalacağı Ritz Carlton Oteli'ne yerleşti. Erdoğan ve Bush'un, terör örgütü PKK ile mücadele, Irak'taki gelişmeler, Kıbrıs ve 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları olmak üzere, iki ülkeyi ilgilendiren ikili ve bölgesel gelişmeleri ele almaları öngörülüyor. Erdoğan, bugün Oval Ofis'te Bush ile bir araya geldikten sonra Amerikan Ulusal Basın Kulübü'nde (NPC) bir konuşma yapacak.

AMERİKA’DAN İTALYA’YA GEÇECEK

Erdoğan ardından, düşünce kuruluşu Stratejik ve Uluslararası Etütler Merkezi'nde (CSIS) bir toplantıya katılacak. Temaslarını tamamlamasının ardından Erdoğan, İtalya Başbakanı Prodi'nin davetlisi olarak, resmi ziyaret için bu ülkeye geçecek.

BASKETÇİ HİDAYET DE AYNI OTELDE

Bu arada NBA oyuncumuz Hidayet Türkoğlu, takımıyla birlikte geldiği Ritz Carlton'da, Başbakan'ın geleceğini duyunca şaşırdı. Hidayet, "Ben de burada kalıyorum. Müsaitse yemek, olmasa da görüşmek isterim. Buraya neden geldiğini biliyoruz. İnşallah en kısa zamanda acılar sona erer" dedi.

DOSTLUĞUN SAMİMİYET TESTİ

İçişleri Bakanı Atalay, Kanal 7’deki "Başkent Kulisi"ne katılarak Irak, PKK ve Başbakan'ın ABD gezisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Atalay şunları söyledi: “Irakla ilgili konularda ABD'nin sorumluluğu var ve biz bu sorumluluğun gereğini istiyoruz. PKK terörü, aslında şu anda bütün dostlukların adeta bir samimiyet testidir. Biz ne yaptığını bilerek, bütün boyutları iyi dokuyarak stratejimizi yürütüyoruz. (Gidecek izin alacak) gibi ucuz değerlendirmeler oluyor. Bu böyle değil. Biz rastgele bir ülkeye gitmiyoruz. Şu anda bizim muhatabımız olan Irak'ta sorumluluğu büyük olan bir ülkeye gidiyoruz...”


Hayranlarım Az Ama Seninkilerden Koyu !!!

Rap Yapanların Yanındayız.. Dava Açanlardan Yana Değil !!!

MARWiN Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla
Tags:



Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 01:32 AM.


Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

Forums Directory
eXTReMe Tracker Hosting Hizmetleri TOPlist

Clicky Web Analytics Clicky