Cumhuriyete CHP ayıbı
Cumhurbaşkanı Gül, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Meclis'teki kabule katılmayan CHP, Köşk'teki resepsiyona da "Gül protestosu"nu sürdürerek katılmadı. Devletin zirvesinin buluştuğu resepsiyondaki en renkli isim, ABD'li oyuncu Kevin Costner oldu.
Gül’ün, yerli ve yabancı protokol üyelerine verdiği resepsiyonda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt ve diğer kuvvet komutanları yer aldı. CHP lideri Baykal ve CHP'li milletvekillerinin katılmadığı resepsiyona, MHP ve DTP'li milletvekilleri yoğun ilgi gösterdi. DSP ise Köşk'te Ahmet Tan ve Recai Birgün'le temsil edildi. Resepsiyona, YÖK Başkanı Erdoğan Teziç de katılmadi. MHP ve DTP tam kadro resepsiyona katıldı. Ünlü ABD'li oyuncu Kevin Costner, İstanbul'da vereceği konser öncesi Ankara'da Çankaya Köşkü'ne çıktı. Gül ile tokalaştıktan sonra Büyük Salon'a geçen Costner'in Başbakan Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Babacan ile uzun süre sohbet ettiği gözlendi. Cumhurbaşkanı Gül'ün de eşsiz katıldığı resepsiyona yaklaşık 850 kişinin davet edildiği öğrenildi.
DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI
Gazeteciler, devletin zirvesinin katıldığı davette konukları ağırlamak üzere Büyük Salon'a gelen Gül'ün doğum gününü kutladı. Gül de teşekkür ettikten sonra, "Saklayamıyorum, ne yapayım" dedi.
Hayranlarım Az Ama Seninkilerden Koyu !!! 
Rap Yapanların Yanındayız.. Dava Açanlardan Yana Değil !!!

|