Yorumla.Net  

www.filmindireyim.com

Geri Git   Yorumla.Net > Günlük Haberler > Yurtiçi Haberler

Yurtiçi Haberler Türkiye'den Günlük Haberler, gündemdeki Konular...

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Yanıtla
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 06-12-2007, 09:02 AM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Üstad
 
violet kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Oct 2006
Şehir : İstanbul
Yaş: 22
Mesaj: 62,551
Konuları: 19631
Thanks: 20
Toplam 3,710 Konusuna 8,265 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 208162
Rep Seviyesi: violet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstar
Varsayılan 06/12/07 - AK Parti'nin seçim kılavuzu




AK Parti Seçim Klavuzu’nda, Siyasi Partiler Kanunu’ndan da madde madde alıntılar aktarılarak vekil adaylarının seçim kampanyası sırasında konuşmalarında ve hareketlerinde Kanun’a uygun hareket etmeleri isteniyor.



www.cafesiyaset.com sitesinin acıkladığı AK Parti Seçim Klavuzu’nun girişinde adaylara yönelik olarak; “Türkiye, 22 Temmuz 2007 tarihinde genel seçimlere gidecek ve önümüzdeki dönem TBMM’ni oluşturacak milletvekilleri seçilecek. Bu sürecin tamamlanması ve en iyi sonucun alınması, teşkilatlarımızın ve adaylarımızın seçmenle kuracağı iletişimin etkisiyle mümkün olacaktır. İletişimin sağlıklı ve sürdürülebilir olması, belirli bir disiplin ve kurallar çerçevesinde hareket edilmesine bağlıdır. Bu kuralların başında, AK Parti kurumsal kimliğinin muhafaza edilmesi gelmektedir. AK Parti kurumsal kimliğine, parti programına, parti tüzüğüne ve Siyasi Partiler Kanunu’na aykırı davranışlar karşısında partimiz taviz vermeyecektir” şeklindeki uyarı yer alıyor.
AK Parti Seçim Klavuzu’nda adaylar Siyasi Partiler Kanunu’ndan, AK Parti kurumsal kimliğine, nasıl gülmeleri gerektiğinden, seçmenlere nasıl davranmaları gerektiğine kadar akla gelen her konuda bilgilendiriliyor. Yanında bir de tanıtım CD’sinin yer aldığı Seçim Klavuzu’nda şu tür bilgiler dikkat çekiyor.
“Parti amblemimizdeki ampul sola yatık olmayacak. Ampulün içi ve yazılar siyah olmayacak, mavi olmayacak. Amblemde zemin rengi siyah, mavi olmayacak”
“Ampulün içinde Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı, adayın fotoğrafı olmayacak”
“Din ve dince kutsal sayılan konular istismar edilmeyecek”
AK Parti Seçim Klavuzu’nda, Siyasi Partiler Kanunu’ndan da madde madde alıntılar aktarılarak vekil adaylarının seçim kampanyası sırasında konuşmalarında ve hareketlerinde Kanun’a uygun hareket etmeleri isteniyor.
violet Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla



Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 11:25 PM.


Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0

Forums Directory
eXTReMe Tracker Hosting Hizmetleri TOPlist