Hrant Dink’e hain pusu
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, gazetesinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Dink başından ve boynundan 3 kurşunla vurularak öldürüldü.
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Gazeteci Hrant Dink, Agos Gazetesi çıkışında kurşunlanarak öldürüldü.
NTV
Güncelleme: 18:32 TSİ 20 Ocak 2007 CumartesiİSTANBUL - Haftalık olarak Ermenice ve Türkçe yayınlanan Agos Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan gazetenin çıkışında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahla saldırısına uğradı. Dink başından ve boynundan aldığı 3 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi.
katilinin haberinin videosu
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
haberin videosu
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Katil zanlısının internet aracılığı ile kimliği belirsiz kişilerle chat yaptığı ortaya çıkmıştır.17 yaşında ortaokul mezunu ve işsiz olduğu ve lisanslı futbolcu olup disiplinsizlikleri nedeniyle takımdan atıldığı,son zamanlarda psikolojisinin bozuk olduğu yakınları tarafından belirtilmiştir.