Kombine kart alıcılarına önemli duyuru
Yönetim kurulumuzun 2006-2007 sezonu için piyasaya sürdüğü kombine kart satışlarımız devam ediyor.
Konuyla ilgili Medya Merkezimize değerlendirmede bulunan Genel Saymanımız Emin Kahraman, taraftarlarımızın biletlere gösterdikleri ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, eski kart sahiplerine de yerlerini korumaları için 15 Temmuz cumartesi tarihinin son gün olduğunu hatırlattı.
Kombine kartlara eski kart sahiplerinin yanı sıra yeni talepler geldiğinin de altını çizen Kahraman, “Bu anlamda yerini ayırtan ya da korumak isteyen taraftarlarımızın sıkışıklık ve mağduriyet yaşamamaları adına cumartesi gününe kadar kartlarını almaları gerekmektedir. Diğer taleplerin karşılanması adına verdiğimiz bu süre büyük önem taşımaktadır. Aksi halde taraftarlarımız yerlerini kaybetme riskiyle karşı karşıya bulunmaktadırlar. Zira pazartesi gününden itibaren artık elimizde kalan tüm yerler için kombine kart satışına başlayacağız” dedi.
Genel Saymanımız Kahraman, pazartesi gününden itibaren kombine kart satışında daha büyük bir yoğunluk beklediklerini de sözlerine ekledi.
Engraulis spp.
Anchois
Sardelle
Anchoa Anchous
Katakuchiiwashi
|