![]() |
|
|
|||||||
| Resimli Şiir & E-kart Resimli şiirlerinizi ekartlarınız paylaşabilirsiniz.. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#452 (permalink) |
|
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz... Gözlerindeyim Sen gözlerime bakarken Umurumda değil nerdeyim, hangi mevsimdeyim... Sahildesin, Ilık esen rüzgar ve dalga sesleri Kaldır başını bak Gökyüzündeyim... Güneşi hisset, göreceksin Ellerimde çiçek, gözlerindeyim. Nefesin Dokunsun Nefesime (Sebebim) Eskiden inSanLar YaLınAyak Gezerken .. AşkLar, AdamakıLLıydı .Şimdi inSanlar YaLın Ayak DeğiL Ama AşkLar Yarım YamaLak.
|
|
|
|
|
|
#455 (permalink) |
|
Nereye sürüklendiğini bilmeyen yaprak gibiyim Sıgındım Sana... Eger rüzgar bitene dek tutmayı basarabılırsen beni Kuruyana Dek Elindeyim.. ne olursun kalbimi yalnız bırak özgürce savrulsun rüzgarda sevme beni bir daha sevme acı veriyorsun her defasında.... |
|
|
|
|
|
#458 (permalink) |
![]() Aslında butun bu dusuncelerımı sana soylemek ısterdım.Ama yapamıyorum işte.Hiçbırzaman netten tanıyıp bırını seveceğim aklıma gelmezdı.Ama birgun seni tanıdım.ilklerde hep bır arkadastık ama bıranda sana asık oldum.nasıl oldu bende anlayamadım.senı cok sevdım.senı unutmak cok ıstedım ama yapamadım.hayaller kurardım hep.Ama daha sonra şunu farkettım.senle bırsey aramızda olamayacağını cunku ayrı sehırlerde yasıyorduk ve senın hala aklında sevgılın vardı.içimde yasadığım duygu selini sana anlatamam.senı hiç yakından gormedım ama en cok senı bır kere gormek sana bır kere dokunmak sarılmak cok ısterdım.her gece senın hayalını kuruyorum olmayacak bır aşkın..sevdığını soylememek ve bır sure sonra ondan kopmak benı cok yıkıvak..gormesede gözüm o guzel yuzunu kalbım hep senı sevecek ve senın için cok ağlayacak sen yeterkı mutlu ol aşkım baska bırıyle ol ama senın değerını bılecek bır ınsanla ol ..emın ol bu bana ne kadar acı vereceksede o kadar cok mutlu edecekk...... bu kalp senı unutmayacak .... Ayrılık rüzgarları senda denızlerınde, Limansız bıraksalarda benı İçimden koparamazlar sana olan ölümsüz sevgimi bebeğim Nefesin Dokunsun Nefesime (Sebebim) Eskiden inSanLar YaLınAyak Gezerken .. AşkLar, AdamakıLLıydı .Şimdi inSanlar YaLın Ayak DeğiL Ama AşkLar Yarım YamaLak.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ekartlar, resimli, şiir, tek |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Aleksandr Sergeeviç Puşkin (1799-1837) | Uzaklar | Şairler & Yazarlar | 3 | 09-18-2008 16:23 |
| Felsefi Terimler Sözlüğü | нσggєт | Felsefe | 23 | 05-28-2007 08:20 |
| 457 Adet Muhteşem Söz | LuNaTiC | Hayata Dair.. | 53 | 03-23-2007 19:27 |
| Gerçek İslam Ahlakı | Serseri_Prens | Din ve İslamiyet | 0 | 07-07-2006 17:15 |