![]() |
|
|
|||||||
| Muhabbet Café Forum içi her türlü muhabbet.. Resim paylaşımları için "Resim Paylaşımlar" bölümünü kullanınız. |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 (permalink) |
|
“Aaa yok boşverelim bence de” diye fikir alışverişind bulunurlarken ASO göründü kapıda. Tabi ..BeTüL.. hemen “ ay aşkım hoş geldiinn” diye ayağa fırlayıverdi.
“hoş buldum tatlişim bak sana ne aldım” deyip elindeki paketi uzattı. Betül heyecanlı heyecanlı paketi açmaya koyuldu. Paketin içinden çıkansa saydam bir kavanoz dolusu blackworm. Betül’ ün bunu görmesiyle scream i basıp kavanozu elinden atması bir oldu. Kavanoz kırıldı blackworm alr yerde geziniyor. Betül çığrım çığrım “Defol şurdan manyak gözüm görmesin seni. Hiç UséLânMaZ mısın sen. Defooolll!!!” ASO ise pis pis sırıtıyordu. Cafedekiler de gülmekten kendini alamıyordu.. aa o da ne blackwormlar yerde bi shekil çizmişti. Bir kalp ve içinde B harfi. Bunu görünce bizimki yelkenleri suya indiriverdi “aayy ama yaaa…” ee bir de ASO arkasına sakladığı Rose Red i uzatıverince onu affetmek kaçınılmazdı. bu çocuk Öldürcek cnm bni ![]() saoooL ya harika ßig ßanNg FLy Bakıyorum da bazen Birden damarım sızlar Gözlerim dalar ve yeniden bir korku sarar Kuru sıkılar var ellerinde hepsinin Yani rüyalarimda Yani kurgularimda @ House .
Bu mesaj en son " 01-01-2008 " tarihinde saat 03:07 PM itibariyle . BtL . tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
eheheh... nickimin tersi sele olunca zeytin gibi hissettim kendimi bi an
![]() Çok güzel bir yazı olmuş.. +rep basmazsam bu güzelim konuya haksızlık olur şimdi, kendimi suçlu hissederim ![]() Tebrik ederim angelofhell ![]() ![]() senin tenin benim huzur yerim senin kokun nefes alma sebebim.. kapadım bütün yollarımı.. nefes aldığım süre seninim.. gözlerimi gözlerine mühürledim.. hadi durma, aslını resmet ruhuma sevdiğim.. ![]() · · d.σ.α ·her son yeni bir başlangıçtır.. son · 12 · |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Beğenmenize gerçekten çok ama çok sevindim
Olmayanlar gönül koymasın lütfen İlk aklıma gelen şekliyle kağıda döktüm yani bu şekliyle Herkesin yeni yılı bir kez daha kutlu olsun böylelikle. Birlikte nice yıllara salla gitsin arzular gemiler zaten batık
Bu mesaj en son " 01-01-2008 " tarihinde saat 03:26 PM itibariyle angelofhell tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
bu kadar emeğe rep verilir artık...+2808...çok güzel çalışma olmuş..
HATASIZ KUL OLMAZ HATAMLA SEV BENİ "Şurası unutulmamalı ki, bu tarz-ı idare, bir bolşevik sistemi değildir. Çünkü, biz ne bolşevizim ne de komünist; ne biri ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız. Hülasa, bizim şekl-i hükümetimiz tam bir demokrat hükümetidir ve lisanımızda bu hükümet halk hükümeti diye yad edilir."
Gazi Mustafa Kemal Atatürk |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: angelofhell |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|