![]() |
|
|
|||||||
| MSN Mesenger Msn Messenger Avatarları Smiley ve Bir Çok İçerik bu Bölümde... |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 (permalink) |
|
Bu uyarıyı yapan arkadaş halen görevde olan bilgisayar uzmanı bir > subaydır,ciddiye almanızda yarar var. Açıkalın Arkadaşlar lütfen dikkat..! > Bugünlerde internette çok tehlikeli bir virüs dolaşıyor. Pkk'nın Türkiye > ve Avrupa ülkelerinde eğitim almaları için maddi destekte bulunan bir grup > kürt hackerın geliştirdiği bir virüs tüm bilgisayarları tehdit ediyor! > Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size 'Terörü Lanetliyoruz. Herkesi > Birlik Olmaya Çağırıyoruz' konulu bir mail gelirse sakin açmayin. Çünkü > içinde bulunan .pps(Powerpoint) sunusu olan mailde dosya açıldığı zaman > tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde > sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor. En sonun da ise bunun pkk > tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı > kürdistan yanlısı bir resimle(bölünmüş Türkiye ve kürdistan haritası) bütün > sisteminizin çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütünverilerin silindiğini > söylüyor. Ve artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden > önce de açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm arkadaşlarınıza maili > yolluyor. Yine aynı şekilde msn listenize laneththeteror@ hotmail.com > eklenmek isterse sakın kabul etmeyin. Bu da yine aynı kişilerin kullandığı > mail adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz kürt hackerların > eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza > yolluyor. Bu maili olabildiğince çok arkadaşınıza forward ediniz. > Bilinçlenelim ve pkknın sanal ortamdaki saldırılarına aldanmayalım... herkese merhaba, dün gece beni msne BURÇAK adında biri ekledi neyse hiçbişey yazmadı deli olurum zaten böyle hem ekleyip hemde konuşmayanlara neyse dayanamadım ve selam verdim o da selam verdi ondan sonra --msnimi nerden aldınız ve ne istiyosunuz? dedim. -- http://www.kalbimde.com/?refer=sekerkiz böyle bi link yolladı. --ben tekrar sordum aynı soruyu tam o sırada o da yazıyodu ve dedi ki şuan iş yerindeyim ve iş yerinde msn yasak http://www.kalbimde.com/?refer=sekerkiz yazarsanız konuşabiliriz dedi ve çevrimdışı oldu bende referans linkini görünce hemen birinin bundan para veya bi çıkarının olduğunu düşündüm. neyse dün yoldan gelmiş olduğum için pek fazla üstünde düşünmedim fakat sabah olunca tekrar aklıma geldi bi arkadaşlık ve tanışma sitesi olan kalbimde.com adresi nasıl olmuşsa kalbimi.com yazınca dün kızın bana göstermiş olduğu bu siteye yönleniyodu: http://www.kalbimde.com/?refer=sekerkiz fakat bu linkteki adres kalbimde.com aynısıydı ben hala şaşkınlık ve afallamalar içinde ekrana bakıyodum ki google aklıma geldi evet google çare olmalıydı google da hemen kalbimi.com yazdım ve gelen sonuçlarda başka kişileri de başka diyaloglarla bi kandırma çabası içine giren bi virüs olduğunu öğrenmiş oldum: ![]() Sil Baştan... şgt
Bu mesaj en son " 01-15-2008 " tarihinde saat 03:50 PM itibariyle Majeure tarafından düzenlenmiştir.... Neden: editlendi |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: virus |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|