Yorumla.Net  


Geri Git   Yorumla.Net > Günlük Haberler > Magazin Haberleri

Magazin Haberleri Gündemdeki Magazin Dedikoduları Resimler Haberler...

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Yanıtla
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 03-08-2008, 06:54 AM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Üstad
 
Valeria kullanıcısının avatarı
 
Giriş: May 2007
Şehir : İzmir
Yaş: 23
Mesaj: 57,085
Konuları: 24924
Thanks: 200
Toplam 1,962 Konusuna 2,425 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 1357
Rep Puanı : 129825
Rep Seviyesi: Valeria RepstarValeria RepstarValeria RepstarValeria RepstarValeria RepstarValeria RepstarValeria RepstarValeria RepstarValeria RepstarValeria RepstarValeria Repstar
Varsayılan Biz onayı almıştık




Emre Altuğ, Çağla Şikel'in annesinin kendisine onay verdiği haberlerine açıklık getirdi.




Bir ay aradan sonra Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde geçtiğimiz gün sevenleriyle buluşan Emre Altuğ, sevgilisi Çağla Şikel'in annesinin kendisine onay verdiği hatırlatılınca, "Çok güzel bir şey bu ama biz zaten onayı daha önce almıştık siz bilmiyordunuz" dedi.
Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, geçtiğimiz akşam Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde verdiği konser öncesinde basın toplantısı



düzenledi. Şarkılarını rock soundlarıyla yorumladığı konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emre Altuğ, "Yaklaşık bir ay önce "Emre Altuğ on Rock" diye isimlendirdiğim bir projeyi yeniden yapıyoruz. Kendi şarkılarımı rock alt yapısıyla çalıyoruz. Hayal Kahvesi'nin benim için özel bir yeri var. Burası Türkiye'de tanıştığımız en iyi rock tarzında müzik yapın işletmelerden biri... Bizde pop müzigi rock tarzında yorumlayacağız. Aynı geçen hafta Cahide'de yaptığımız pop müziği alaturka okumak gibi. Alaturka diye yola çıktık ama parçalar arap müzigine daha yakın çıktı" dedi. Şarkıları kendi tarzında yorumladığını söyleyen Altuğ, "Benim yorumumda değişiklik yok. Öyle bir anlayışla gelenler yanılabilirler. 40 yıllık yorumumu değiştirecek halim yok. Bir anda Muazzez Abacı gibi okuyamayacağım için de benim tarzım aynı..." dedi. Sevgilisi Çağla Şikel'in annesinin kendisine onay verdiği hatırlatılınca, "Çok güzel bir şey bu ama biz zaten onayı daha önce almıştık siz bilmiyordunuz. İyi her şey güzel. Onayımızı almıştık biz zaten. Ama kameraların önünde de olduysa yırttık demektir. Biraz emrivaki gibi olmuş ama..." diye konuştu.


Valeria Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla
Tags:



Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 05:32 AM.


Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

Forums Directory
eXTReMe Tracker Hosting Hizmetleri TOPlist

Clicky Web Analytics Clicky