Öyle Bir Geçer Zaman Ki [Dizi Oyuncuları]

Konu, 'Eski Diziler' kısmında Burak tarafından paylaşıldı.

  1. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
            
    < Resme gitmek için tıklayın >


    Erhan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası&#8217;nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu&#8217;nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı bitiren Erhan Petekkaya, 1993 yılından beri Devlet Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1996 yılında &#8220;Güzel Günler&#8221; dizisiyle devam eder... 1998 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

    Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, Kanal D&#8217;de ekrana gelen Serseri adlı televizyon dizisinde canlandırdığı &#8220;Bülent&#8221; karakteriyle komedi alanında da rol alır. 2005 yılında Köpek dizisi ile ekranlarda görünmeye devam eder ve bu dizide canlandırdığı &#8220;Yılmaz&#8221; karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri&#8217;nde &#8220;En İyi Erkek Oyuncu&#8221; dalında aday gösterilir. 2005-2007 yayın döneminde ATV&#8217;de ekrana gelen Beyaz Gelincik adlı televizyon dizisinde Adana'lı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer&#8217;i canlandırmıştır. 2007 Ekim ayında başlayan Sessiz Fırtına adlı televizyon dizisinde Yiğit Sancaktar'ı canlandırmaktadır. Dizinin yayınına Mart 2008'de 19. bölümünün ardından son verilmiştir. Petekkaya yine 2008'de başka bir dizide (Star Tv) yer alarak Son Bahar adlı televiyon dizisinde Holding'de yönetici olan &#8220;Galip&#8221;'i canlandırmıştır.
    penCheee bunu beğendi.
  2. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    < Resme gitmek için tıklayın >


    Ayça Bingöl, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü`nden mezun oldu. 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladı. 1998 - 2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora`da oynadı. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde oynadı ve seslendirme sanatçılığı yaptı. Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulundu. 2007/2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek adlı oyun ile Duru Tiyatro topluluğuna katılmıştır.

    Rol aldığı tiyatro oyunları

    Şölen
    Nehrin Solgun Yüzü
    Bana Bir Picasso Gerek
    Paramparça
    Tıpkı Sen Tıpkı Ben
    Klakson, Borazan ve Bırtlar
    Bugün Git Yarın Gel
    Yukarıda Biri mi Var
    Zafer Madalyası
    Olacak Şey Değil
    Kare As
    Oyun Karıştı

    Filmografisi

    Samanyolu - 2009 - Evsed
    Melekler ve Kumarbazlar - 2009
    Sonsuz - 2009 - Aylin
    Küçük Kadınlar- 2009
    İki Aile - 2008 - Füsun
    Bıçak Sırtı - 2007
    Hayat Kavgam - 2007
    Tramvay - 2006 - Seval
    Taşların Sırrı - 2006 - Gülergül
    Yadigar - 2004 - Sedef
    Anne Babamla Evlensene - 2002
    Gözlük - 2000
    Evdeki Yabancı - 2000 - İpek Erez
    Sır Dosyası - 1999

    Seslendirme Çalışmaları

    Yüzüklerin Efendisi - Arwen (Liv Tyler)
    Lost - Kate (TNT için seslendirildi)
    Buz Devri 3 - Ellie
    Buz Devri 2 - Ellie
    Madagaskar - Gloria
    Orman Çetesi - Gladys
    Kayıp Balık Nemo - Peach
    Kahraman İnekler
    Beowulf Angelina Jolie
    Taking Lives (Hayatın Benim) Angelina Jolie
    28 Week Later (28 Hafta Sonra) - Rose Byrne
    Peter Pan - Wendy
    Red Kit:Batiya Hucum - Miss Littletown
    Define Gezegeni
    Kazara Zengin (Mr. Deeds) - Babe Bennett (Winona Ryder)
  3. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    < Resme gitmek için tıklayın >


    2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule 'dan mezun olan Wilma Elles 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin de flaş oyuncularından biri olacak. Rol için bir ay Türkçe öğrendi ve seslendirmesini kendi yapıyor. Babası sürekli yurt dışında görevli olduğu için çok gezmiş ve tam altı dil biliyor. Yani bu dizinin çok konuşulacak isimlerinden biri olmaya aday Alman oyuncu.
  4. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    < Resme gitmek için tıklayın >


    Genç oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"de evin kızı "Berrin"i oynuyor.

    - Gazi 2008 Leyla

    - Yersiz Yurtsuz 2007 Hazal Şanoğulları

    - Ahh İstanbul 2006 Ahu

    - Yağmurdan Sonra 2006 Işık/Derya

    - Aşk Oyunu 2005 Gülşen/Ayşen

    - Büyük Buluşma 2004 Bölüm oyuncusu
  5. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
  6. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
  7. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    EMİR BERKE ZİNCİDİ - OSMAN

    < Resme gitmek için tıklayın >


    Kanal D'nin yeni dizisi "Öyle Bir Zaman Geçer Ki"de evin küçük çocuğu 'Osman'ı oynayan beş yaşındaki 'Emir Berke Zincidi', dizide oldukça önemli bir role sahip. Öyle ki uzun bir zaman aralığına yayılacak olan dizi, Osman'ın gözünden anlatılacak...

    Bu küçük yetenek, tam 200 çocuk arasından seçilmiş. Daha önce pek çok reklam filminde oynayan Emir, 5.5 yaşında. İlk kez bir dizi de yer alan minik oyuncu, sette 2 oyuncu koçu ve bir pedagog ile birlikte çalışıyor.
  8. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    Deneyimli oyuncu Meral Çetinkaya "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde "Hasefe"yi canlandırmaktadır. Sinema filmleri de çeviren sanatçı, Bizimkiler dizisinde Ayla Hanım karakteriyle başarılı bir tipleme çizmiştir...

    < Resme gitmek için tıklayın >


    Filmografisi

    Karanlıktakiler - 2009
    Mutluluk - 2007
    Vizontele Tuuba - 2003
    Maruf - 2001
    Vizontele - 2000
    Eylül Fırtınası - 1999
    Duruşma - 1998
    Kaç Para Kaç - 1998
    80. Adım - 1996
    İz - 1994
    Piano Piano Bacaksız - 1992
    Çıplak - 1992
    Suyun Öte Yanı - 1991
    İki Başlı Dev - 1990
    Uçurtmayı Vurmasınlar - 1989
    Medcezir Manzaraları - 1989
    Herşeye Ragmen - 1988
    Suda Yanar - 1987
    Sızı - 1986
    Bir Avuç Cennet - 1985
    Bir Yudum Sevgi - 1984
    F.rar - 1984
    Hazal - 1979
    Binbir Gece - 2006
    Şeytan Ayrıntıda Gizlidir - 2004
    Gülbeyaz - 2002
    Solgun Bir Sarı Gül - 1996
    Yaz Yağmuru - 1993
    Yazlıkçılar - 1993
    Denize Hançer Düştü - 1992
    Kaldırım Serçesi - 1989
    Bizimkiler - 1989
    Kantodan Tangoya - 1989
    Ponente Feneri - 1988
    Keşanlı Ali Destanı - 1988
    Geyikler, Annem ve Almanya - 1987
  9. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    < Resme gitmek için tıklayın >


    Mete Horozoğlu ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Ankara'da okudu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2001/2003 yılları arasında Tiyatro Anadolu'da oyunucu olarak çalıştı. 2002 yılında İstanbul'a yerleşti. 2003/2004 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'da 2004/2005 sezonunda Çığır Sahnesi Oyuncuları'da 2005/2006 ve 2006/2007 sezonlarında Semaver Kumpanya okamak üzere Tiyatrolar da çalıştı. İstanbul'a yerleştikten sonra birçok Televizyon ve Sinema çalışmaları yaptı. Yanik Koza dizisiyle daha da tanindi, su siralar ise heryerde konusulan Nefes filmindeki nerdeyse degisikligiyle ilk basta taninamayan Mete yüzbaşı karakteriyle gündemde.

    Rol aldığı tiyatro oyunları

    Semaver ve Kumpanya
    Çamako
    Anadolar
    Ben Ruhi Bey Nasılım
    Yaban (oyu)
    Fırtına (oyun)
    Bay Windermann ve Kumdakçılar


    Filmografisi

    Nefes 2009
    Kalpsiz Adam 2008 Bülent
    Eksik Etek 2007
    Ankara Cinayeti 2006 Reşit Mercan
    Yalancı Karım 2005 Faruk
    Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol 2005
    Dolunay (dizi) 2005 Ünal
    Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2005
    Yanık Koza Özer Kızıltan 2005 Semih
    Taşı Sıksam Suyunu Çıkarırım 2004
    Şeytan Ayrıntıda Gizlidir(dizi) Dr. Mümtaz
    Kampüsistan 2003 Erdem
  10. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    < Resme gitmek için tıklayın >


    İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu&#8217;nda okuyan Orhan Alkaya, günlük gazetelerde ve dergilerde değişik sanat disiplinleri üzerine eleştiri yazıları, siyasi makaleler, denemeler yazdı. Şehir Tiyatroları&#8217;nda oyunculuk ve yönetmenlik görevlerinde bulundu. 12 Eylül Darbesi sürecinde 1402 sayılı sıkıyönetim kanunu ile görevden alınan binlerce kamu görevlisi arasında yer aldı. Sanatçı; ansiklopedi yazarlığı, gazetecilik, editörlük, danışmanlık dışında, sinema filmleri de çevirdi. Birgün gazetesinde yazıları yayımlanmakta olan Alkaya'nın basılmış 6 kitabı bulunmaktadır. Sanatçı, 8 Ocak 2008 tarihinde İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği'ne getirildi, 29 Mayıs 2009 tarihinde görevden alındı.
    "ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ" dizisinde "Balıkçı" rolünü canlandırmaktadır.

    Yönettiği oyunlar

    Savaş ve Kadın
    Hadi Öldürsene Canikom
    Sersem Kocanın Kurnaz Karısı
    Sahibinin Sesi
    Godot'yu Beklerken
    Sığıntılar
    İnsan Bahçesi


    Oyunları

    Filmografisi [değiştir]
    İyi Saatte Olsunlar - 2004
    Sarı Tebessüm - 1992
    On Kadın - 1987
    Seni Seviyorum - 1983

    Eserleri

    Türkiye Hala Mümkün, Mayıs 2002,
    Yenilgiler Tarihi - Cilt 1, Mayıs 2002, Tuz Günleri,
    Erken Sözler, Haziran 1999,
    Parçalanmış Divan,
  11. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
  12. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    < Resme gitmek için tıklayın >


    Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kanal D'de yayınlanan "ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ" dizisinde "Neriman" karakterini canlandırmaktadır.
  13. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
  14. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    < Resme gitmek için tıklayın >


    Kanal D'de yayınlanan "ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ" dizisinde "Ayten" karakterini canlandırmaktadır. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okudu. "Genco" ve "Kara İnci" dizilerinde rol aldı.
  15. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
    < Resme gitmek için tıklayın >


    İstanbul'da doğan Tolga Güleç, Kanal D'de yayınlanan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde "Ahmet" karakterini canlandırmaktadır...
  16. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
  17. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683
  18. Burak

    Burak Naber?

    Kayıt:
    30 Haziran 2006
    Mesajlar:
    23.479
    Konular:
    4.926
    Beğeniler:
    2.683

Sayfayı Paylaş