Kısa Ama GüzEl NickLer x)

Konu, 'Nick Bölümü' kısmında leopar06 tarafından paylaşıldı.

  1. leopar06

    leopar06 Fb.Master

    Kayıt:
    21 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    5.882
    Konular:
    1.169
    Beğeniler:
    1.271
    Nereden:
    Ankara
            
    Buqün qÜnes BatıDan DoğDu.. Çnkü Klbİm Seni SevMEyi Unuttu…!


    haYatda YaLn AşkLAr Dolan YaLandan Kim Ölmüş Hade SenDe EtRafta Dolan.. xD


    SayqIyI KuSUr Etme Diikkati Çek ÜstünE Aklını Bİras Donalt Da ÖyLe Gel dİzişe…!


    Sna TeqMeyi NasIl VurDum Sen qİderqEn Ben DönüyorDumm…!


    Sayqıyı İhmal EderSen BenDe Senn MezaRın Baq İlerDe…!


    Seni 2 qün Sevdİk ya Yetİor 1 HfDa Olmas Be jnm Oda vLla Kurtarmı0r…! xD


    Sna olan Sfqİmi MikRoskopLa bİle Göremessİn… XD


    Geçmişi Çöpe Attım Boşuna Baqmayn ÖsentilEr İçindeqİleri Boşalttım….xD


    YaLnızLık İnSanı Bitiro SENin Aşkın Bni KahRediYor ..


    SevqiSz Bir Hyat Bu HerkeS KafaSınıN PeŞnde Rahat Olun GençLer HerqeS AkSın Aleme .. xD


    İçimDeqi MutSzLuq BeNi MahVediYor Hayat Hep Banamı BatıTıYor .. ..


    Adını unUttm Canm Çok mu KoyDu Sna SeN GiderKen Ben DönüYorDm Ama !

    GöreMedim SenDen Bir qn YakınLık Ne Die Şmdi Bu SaçMalıq Hadi CaNım Yol Vér ArTıkk.!

    NereYe Gidi0sn Çok Mu Uzun SürDü Bu ayRılık Sözm Sna CaNIm BitSn ArTık Bu SaçMalık..!

    SaqdAn YürüCen Her SaLaqı KenDin mi SAnDın Sen OtuRp KafaNı Baya Bi Yor Sen..

    GünLer Geçti araDan sna baka Baka KalBim Atıo DurMadan ..!

    SevMesSen SevMe Seven Sevi0 SonuçDa HaDi oqLum YOlunA
    brknesta, PrNz ve . SpooK . bunu beğendi.
  2. Sigmund Freud

    Sigmund Freud bugün günlerden güzellik.

    Kayıt:
    25 Mart 2007
    Mesajlar:
    27.438
    Konular:
    777
    Beğeniler:
    1.636
    Nereden:
    Ankara
    Aldım birini eyvallah (:
  3. leopar06

    leopar06 Fb.Master

    Kayıt:
    21 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    5.882
    Konular:
    1.169
    Beğeniler:
    1.271
    Nereden:
    Ankara
    Bu kaLbimiN Ne sesi duyuLuyo. Ne renqi qörüLüo. insanıN kafası karı$ınca a$ka inancı kayboLuo.< Resme gitmek için tıklayın >



    Sevmiorum. Sevemem derkeN. noLuyo ya ! a$ık oLmak istemiorum beN.< Resme gitmek için tıklayın >



    kaLbim sarkıLar içinde. eN küçüK sarsıntıDa kan kaybınDan öLecek haLde.< Resme gitmek için tıklayın >



    kaLp sevmekteN yoruLmas. denqeyİ kurmaLı biraS.< Resme gitmek için tıklayın >



    kararsızLık insaNı tüketiyor. Affedesim qeLior ama. gururm eL vermior.< Resme gitmek için tıklayın >



    seN Ne biçim 1 isiN. Her$eye raqmeN hiç bitmemi$siN. < Resme gitmek için tıklayın >



    Artık kaLbim sensiz. Sensiz heryeR çıqLık çıqLıqa sessiz. < Resme gitmek için tıklayın >



    adıNı unuttum. hayaLini koWdum. Tam bitti derkeN. A$kından kayboLdum.< Resme gitmek için tıklayın >



    İsterdim yarım kaLmasıN. İsterdim a$km yanmasıN. Ama önCe sende pçLik kaLmasıN.< Resme gitmek için tıklayın >



    Kimseye bakmam kendim çizerim. Orda burda deiLm beN her aN kayboLabiLirim. Sahip oLamadım çnkü aiD deiLim.< Resme gitmek için tıklayın >



    duyquLarım sana teqet qecerkeN. A$km seni kaLbindeN vurmu$.< Resme gitmek için tıklayın >



    oradamısıN ? buradamısıN ? bendemisiN ? ondamısıN ? ..kendindemisiN ?< Resme gitmek için tıklayın >



    bi bakı$ıN kaLbimiN zinciriNi kırdıySa. Ver eLini uzanaLım sonsuza.. .)< Resme gitmek için tıklayın >



    karanLık huzur verirkeN.O siyahLarıN içiNde 1 tek ki$iniN qözLeri akLındadır. 1 $arkı mırıLdanırkeN çaresizLikteN. Sadece aqLamak qeLir eLindeN .&#8221;o&#8221; ba$kasınıN koLLarındaykeN.< Resme gitmek için tıklayın >



    $ımarıqım biraz. Yaparım bazen naz. deLiLikDe var az.aLınqanım. kaLbim hassaS. sözLerimi bi kenara yaz. xDxD < Resme gitmek için tıklayın >



    çok pi$maN qördüm seni.. noLdu cnm ? çok mu aradıN beni ? < Resme gitmek için tıklayın >



    söndürmeLi kaLbimdeki bu ate$i. aLı$tırmaLıyım kendimi. qeLmemi$siN. qeLmeyeceksiN. . .< Resme gitmek için tıklayın >



    süperim tatLım eLimde deiL .önce qeLde önümde eqiL. ,)< Resme gitmek için tıklayın >



    umutLar sanki bana uzaK. Her yeNi qüLü$ bana tuzak. yakLa$ma. A$k bana yasak !< Resme gitmek için tıklayın >



    o qüLü$LeriN çok yersiz. Bakma öLe habersiz. Abaza doLu etraF. Ortam terbiyesiz. xDxD < Resme gitmek için tıklayın >



    buqüN ka$arımız eksik ! niE qeLmediN ? yine hanqi tostuN arasıNa qirdiN ? < Resme gitmek için tıklayın >



    aLamadım senden eLektirik. Benim kaLbimiN eLektirikLeri kesik. xD< Resme gitmek için tıklayın >



    bu a$kın katiLi sensiN !< Resme gitmek için tıklayın >



    hiç bakma bana öLe. Kızdıysam karı$ır ortaLık böLe. sevdiyseN o ka$arı sanada o yakısır.qüLe-qüLe.< Resme gitmek için tıklayın >



    benİm ki$iLiqim kördüqüm. zorDaysam hepiNise düqüN. Size inaT mutLuyum qüLüorum. qörüN.< Resme gitmek için tıklayın >



    Senin ruhuN $ekersiz. beN hayatıNa qirsemde bi$e dei$mez. Sen bana tuz ekersiN. tatLıLıqımı riske atamam.

    < Resme gitmek için tıklayın >
    < Resme gitmek için tıklayın >
  4. leopar06

    leopar06 Fb.Master

    Kayıt:
    21 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    5.882
    Konular:
    1.169
    Beğeniler:
    1.271
    Nereden:
    Ankara
    hepsini al senin olsn.Bülent krdeş ^^
  5. . SpooK .

    . SpooK . gülümseyinçekiyorum˚

    Kayıt:
    31 Aralık 2006
    Mesajlar:
    38.987
    Konular:
    6.499
    Beğeniler:
    9.990
    Nereden:
    Belirtilmedi
    TEŞEKKÜRLER
    hpsini okuyamasamda inş. yarın bakıcam:)
  6. leopar06

    leopar06 Fb.Master

    Kayıt:
    21 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    5.882
    Konular:
    1.169
    Beğeniler:
    1.271
    Nereden:
    Ankara
    Yorumun için teşekkürler inş okumaya fırsatın olur :):ajan:
  7. Ruby_qLoom

    Ruby_qLoom Yeni yorumcu

    Kayıt:
    30 Haziran 2008
    Mesajlar:
    97
    Konular:
    12
    Beğeniler:
    33
    Nereden:
    İstanbul
    o qüLü$LeriN çok yersiz. Bakma öLe habersiz. Abaza doLu etraF. Ortam terbiyesiz. xDxD


    -ahha-
    saqL >.<
  8. güℓ∂3єη

    güℓ∂3єη Pasif yorumcu

    Kayıt:
    25 Mart 2007
    Mesajlar:
    1.145
    Konular:
    48
    Beğeniler:
    388
    Nereden:
    İstanbul
    Senin ruhuN $ekersiz. beN hayatıNa qirsemde bi$e dei$mez. Sen bana tuz ekersiN. tatLıLıqımı riske atamam.
    qüzldi bi kaçtne aldm sağol
  9. miss wişhne

    miss wişhne Yeni yorumcu

    Kayıt:
    28 Şubat 2009
    Mesajlar:
    389
    Konular:
    35
    Beğeniler:
    167
    Nereden:
    Bursa
    gZZldii...(:
    qaptım bi kaç taneee (:

Sayfayı Paylaş