Modifiye tutkunlarının beklediği fuar
CNR Expo'da otomobilseverler için ilk defa aynı anda 3 fuar birden açıldı
CNR Expo’da bu yıl ilk kez, üçü bir arada düzenlenen Tuning Show, Lastik&Jant ve Sound Fuarları 3 Nisan’da modifiye ve müzik tutkunlarına kapılarını açıyor.
150’nin üzerinde katılımcı firma ve birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleşeceği fuar, gençlerin ilgi odağı olan gösterişli modifiye arabaların drift showları ile açılacak.
Modifiye otomobil güzellik yarışması
Halk oylaması ile gerçekleşecek Türkiye’nin en büyük oto modifiye araba güzellik yarışması, 3 gün boyunca, 50’yi aşkın modifiye otomobilin kıyasıya mücadelesine sahne olacak.
5 Nisan Cumartesi günü son bulacak olan otomobil güzellik yarışması ödül töreninin ardından kutlamalar gün boyu devam edecek.
Türkiye’de ilk kez Lastik & Jant Show
Goodyear, Kumho, Michelin gibi sektörün dev firmalarını yer alacağı ve Türkiye’nin ve bölgenin ilk ve tek lastik, jant, akü ve servis ekipmanları fuarı olan Avrasya Lastik & Jant Show’da bu yıl ziyaretçi sayısının 100 bini aşması bekleniyor.
Teknoloji ve Eğlence bir arada
Müzik ve eğlence sektörünü bir araya getirecek, Sound 2008 Ses Sistemleri Fuarı, Dj Tuna Ulus performansı, Grup Batur ve sevilen Rock sanatçısı Aydilge konserleri ile gençlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.
Dans gösterileri ve ritim şovların gerçekleşeceği fuar 4 gün boyuca, 14 bin m² alanda 20 bin ziyaretçiyi ağırlayacak.
|