Yorumla.Net  

www.filmindireyim.com

Geri Git   Yorumla.Net > Muhabbet > Motorlu Araçlar > Haberler & Yenilikler

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Yanıtla
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-02-2008, 07:11 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Moderator
 
YOSHİMATO kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Jun 2007
Şehir : İzmir
Mesaj: 15,470
Konuları: 2584
Thanks: 887
Toplam 1,153 Konusuna 2,633 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 6118
Rep Puanı : 610159
Rep Seviyesi: YOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO RepstarYOSHİMATO Repstar
YOSHİMATO kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan 405 HP'lik Porsche Cayenne GTS görücüye çıktı




Porsche'ninCayenne modelinin daha sportif ve güçlendirilmiş versiyonu Cayenne GTS'nin Türkiye tanıtımı yapıldı. Otomobil 129 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

Porsche'nin Cayenne modelinin güçlendirilmiş versiyonu Cayenne GTS'in Türkiye tanıtımı, 1 Nisan'da kapılarını açan Bursa Oto Show 2008 kapsamında gerçekleştirildi. Doğuş Otomotiv-Porsche Genel Müdürü Anıl Gürsoy, "Fuar kapsamında Türkiye'de ilk kez tanıtımını gerçekleştirdiğimiz 405 HP güce sahip Cayenne GTS'i 128 bin 985 Euro'dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla müşterilerimizin ilgisine sunuyoruz. Porsche ailesi olarak yılsonuna kadar bu çok özel Cayenne versiyonundan 10 adet satabilmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Alman lüks spor otomobil ve arazi aracı üreticisi Porsche'nin tasarımıyla olduğu kadar yol tutuş performansı ve teknolojisiyle de ön plana çıkmayı başaran Cayenne model ailesinin yeni sportif üyesi Cayenne GTS, Bursa Oto Show 2008'de ilk kez Türk otomobil tutkunlarının karşısına çıktı. Doğuş Otomotiv-Porsche, Bursa Oto Show 2008 kapsamında ilk kez sergilediği Cayenne GTS'i 128 bin 985 Euro'dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla ithal ediyor.

Bursa Oto Show 2008'de gerçekleştirilen Porsche Cayenne GTS tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Doğuş Otomotiv-Porsche Genel Müdürü Anıl Gürsoy, "Lüks SUV sınıfının öncüsü Porsche Cayenne, gerek performans ve ekonomiyi bir arada sunan benzinli motorları gerekse 87 bin 421 Euro'dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla Türk tüketicisinin gözdesi olmaya devam ediyor. Yıl sonuna kadar 121 adet Porsche Cayenne satabilmeyi amaçlıyoruz. Bu yıl hedeflediğimiz Cayenne satışının 10 âdetini ise ilk kez Bursa Oto Show 2008 kapsamında tanıttığımız Cayenne GTS oluşturacak" dedi.

Porsche Cayenne GTS, arka bölümde yoğunlaşan krom kaplamalarının yanı sıra bagaj kapağındaki GTS logosuyla diğer Cayenne versiyonlarından ayrılıyor. Bununla birlikte dış tasarımında Cayenne Turbo ile aynı görünüme sahip Cayenne GTS, 21 inçlik jantları ve 295/35 ebatlarındaki lastikleriyle göz kamaştırmayı başarıyor. Ayrıca B ve C sütunlarının üzerindeki siyah süsleme plakaları ve sportif eşikler ise araca daha kaslı bir görünüm kazandırılmasına yardımcı oluyor. Cayenne GTS'nin aerodinamik biçimini daha da pekiştiren arka spoylerin yanı sıra araçta ayrıca isteğe bağlı olarak çift kanatlı profile sahip sabit yapılı bir başka spoyler seçeneği daha sunuluyor.

Porsche SUV'larının en sportifi olarak tanımlanan Cayenne GTS altı ileri manuel şanzımanla ve Cayenne S'e göre 24 mm alçaltılmış şasi standart olacak biçimde bantlardan iniyor. 0-100 km/s hızlanmasını 6.1 saniyede tamamlayan Cayenne GTS, 253 km/s'lik son hıza erişebiliyor. Bununla birlikte 80-120 km/s ara hızlanmasını 6.6 saniyede tamamlayan Cayenne GTS, 100 km'de ise ortalama 15.1 litrelik yakıt tüketim değerine sahip. Ayrıca 80-120 km/s ara hızlanmasını 6.6 saniyede tamamlayan Cayenne GTS, 100 km'de ise ortalama 15.1 litrelik yakıt tüketim değerine sahip. İsteğe bağlı olarak sunulan Tiptronic S şanzımanlı Cayenne GTS versiyonlarında ise 100 km'deki ortalama yakıt tüketimi 13.9 litre olarak gerçekleşiyor.
YOSHİMATO Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

YOSHİMATO Kullanıcısına Teşekkur Edenler
Gül_hilal (04-02-2008)
Sponsored Links
Eski 04-02-2008, 11:57 PM   #2 (permalink)
Üye Bilgileri
Yorumla.net
 
Gül_hilal kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Jul 2006
Şehir : İzmir
Mesaj: 24,541
Konuları: 5288
Thanks: 1,125
Toplam 2,678 Konusuna 6,082 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 5370
Rep Puanı : 534425
Rep Seviyesi: Gül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal RepstarGül_hilal Repstar
Varsayılan

güzel arabaymış fiyatıda çok uygun


"PaPaTyAm"
(kankim) YOSHİMATO
Gül_hilal Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla
Tags:




Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 11:11 PM.


Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0

Forums Directory
eXTReMe Tracker Hosting Hizmetleri TOPlist