Yorumla.Net  


Geri Git   Yorumla.Net > Muhabbet > Motorlu Araçlar > Haberler & Yenilikler

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Yanıtla
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-07-2007, 10:42 AM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Üstad
 
violet kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Oct 2006
Şehir : İstanbul
Yaş: 22
Mesaj: 62,550
Konuları: 19604
Thanks: 20
Toplam 3,711 Konusuna 8,273 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 208282
Rep Seviyesi: violet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstarviolet Repstar
Varsayılan Türkiye'de kapasite artışı Honda'ya kapı açacak




Türkiye'nin potansiyeline inandıklarını söyleyen Honda Motor Başkanı Takeo Fukui, "Honda Türkiye'de 20 bin adetlik üretimden 50 bin adetlik üretim artışının gerçekleşmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. 50 bin adetlik üretim ile Avrupa'da Honda'ya yeni kapılar açılacaktır. Honda Türkiye'nin üretim kalitesi Japonya'da birinci sınıf olarak değerlendirilmektedir ve bundan sonra da otomasyona önem verilecektir" dedi. Honda Türkiye"yi ziyaret eden Fukui, önümüzdeki dönemde yeni model girişleri ile pazar paylarını yüzde 10"a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Fukui, Honda'nın pazarda sürekliliğini teknolojik gücüne borçlu olduğunu ifade ederek, Honda'nın teknolojik, gelişmiş, ekonomik ve müşteriler tarafından kabul edilen modellerinin çeşidini sınırlı tutup yüksek adede ulaştıracakların kaydetti. Küresel ısınmaya karşı çevreci yaklaşım uygulayan şirketlerin başında yer aldıklarını anımsatan Honda, hybrid ve hidrojen yakıt hücreli araç teknolojisinde ise sürekli yeniliklikler sunmaya çalıştıklarını bildirdi. Honda bayilerini de ziyaret eden Fukui, ayrıca yeni Honda satış sistemini inceledi ve değerlendirdi.

GEBZE FABRİKASINA ÖVGÜ

Honda Dünya Başkanı Takeo Fukui, Honda Türkiye'nin Gebze tesislerini ziyaret etti. Takeo Fukui, çalışanlarla yaptığı toplantıda Gebze fabrikasına çok güvendiğini belirterek, Honda Türkiye fabrikasının çok kaliteli üretim yaptığını ve bunu takdirle karşıladığını dile getirdi. Fukui, Honda Türkiye Genel Müdürü Hajime Yamada'ya yeni görevinde başarılar diledi.
violet Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla


Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 05:12 AM.


Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

Forums Directory
eXTReMe Tracker Hosting Hizmetleri TOPlist

Clicky Web Analytics Clicky