Yorumla.Net  


Geri Git   Yorumla.Net > Genel Bilgi > Bayanlara Özel > Güzellik ve Bakım

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Yanıtla
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-10-2008, 11:48 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
-.. Έκτη αίσθηση ..-
 
RoZa kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Aug 2007
Şehir : Eskişehir
Mesaj: 73,500
Blog Başlıkları: 13
Rep Gücü: 6000
Rep Puanı : 414135
Rep Seviyesi: RoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa Repstar
Varsayılan Tatile çıkacaklara güzellik önerileri




BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN





Tatile gidebilen şanslı azınlıktan mısınız ?
Dikkat edin de, bu sevinçli telaş yüzünden, o karmaşada, en önemli şeyleri evde unutup bu yüzden zorluk çekmeyin.

Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz, tatile gitmeden önce kısa süreli bir rejim yapın.

Yanınıza fazla eşya almayın. Kıyafetten çok bakım malzemelerine ağırlık verin.

Tatile gitmeden önce bir güzellik merkezine başvurup cildinize uygun ve kuvvetli bir bakım yaptırın. Evde buhar banyosu da yapabilirsiniz.

Güneşlenirken yüzünüzde hiç makyaj olmasın; unutmayın bu, cildiniz için zararlı. Özellikle fondötenle kesinlikle güneşlenmeyin.

Yanınıza bir açık, bir de koyu renk mayo alın. Nedeni şu: Bronzlaşmamış, açık renk bir tende, yine açık renk mayo hoş durmayabilir. Cildiniz bronzlaşana kadar koyu renk olanı giyin, daha sonra teniniz istediğiniz renge gelince açık renk olanı kullanmaya başlayın. Bronz bir tende uçuk pembe ya da beyaz bir mayo, mükemmel görünüyor.

Saçınızı nasıl kurutuyorsanız, kaşlarınızı da öyle kurutun. Evet, yanlmış duymadınız; kaşlarınızı kurutmanız gerek. Islak kaşlar bakışları değiştiriyor ve taranmadan kurumaları hâlinde, çok kötü bir görüntü oluşturuyor.

Eğer tatile uçakla gidecekseniz, uçağa binmeden önce ve uçuş sırasında multi-vitamin alın.

Uçaktan korkuyorsanız, binmeden önceki birkaç gün uykusuz kalın ki, uçağa bindiğiniz andan, piste iniş anına dek uyuyabilin.

Manikür pedikür ağda işlemlerinizi kesinlikle ihmal etmeyin. Bu işleri, tatile çıkmadan hemen önce yaptırın ki gittiğiniz yerde hem bunlarla uğraşmak zorunda kalmayın, hem de taze ve bakımlı bir görünümünüz olsun.

Koruyucu kreminizi güneşe çıkmadan 10 dakika önce sürmelisiniz.

Dudaklarınızın çatlamaması, güneşten zarar görmemesi için chapstick kullanın. Eğer yanınızda yoksa ten rengi bir ruj da onunla aynı görevi görür.

Yaz parfümleri kullanın. Ağır kokulu bir parfüm, sıcak havada sizi ve çevrenizi rahatsız edebilir.

Denizden çıkar çıkmaz saçlarınızı taramayın. Çünkü tuzlu su, saçınızın açılmasını engeller. Saçlarınızı taramadan önce mutlaka duru suyla duş alın.

Akşamları yıldız gibi parlayın! Bronz tende makyajın ne kadar harika durduğunu bilirsiniz. Nasıl olsa yüzünüz bronz, fondötene ihtiyacınız yok. Güzel bir rimel ve açık renkli bir ruj, makyajınız için yeterli.

Saçınız uzunsa, açık bırakın. Bütün gün güneşin altında zarar gören saçınızı akşamları kendi hâlinde bırakın; fazla toplamayın. Böylelikle canlılık kazanır.

Her gece mutlaka cildinize nemlendirici sürün. Soyulmanızı önler, teninizi diri tutar.

Güneşe çıkmadan önce saçınıza çok az jöle sürebilirsiniz. Bu saçınızı hem ultraviole ışınlarından korur, hem kalıcı bir forma girmesini sağlar, hem de ıslak bir görünüm verir.

Tüm doktorların uyardığı üzre, çok uzun süreler güneş altında kalmayın. Zaman kötü; Ozon tabakası delik...

Yanlış saatlerde ve uzun süreler güneş altında kalmanız hem zararlı, hem de fazla yanmanız hâlinde gayri estetik...





Ena exw na pw..
Den einai spudeo.. Den variese..
RoZa Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla


Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 06:23 AM.


Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

Hosting Hizmetleri TOPlist Forums Directory