Yorumla.Net  


Geri Git   Yorumla.Net > Yorumla.Net Forumları > Gereksiz Mesajlar

Gereksiz Mesajlar Tekrar Açılan Konular Kilitlenen Konular Gereksiz Mesajlar Bu Bölümde Toplanır...

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Kapalı Konu
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-17-2008, 13:13   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Banned
 
ReBeL bOy kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Jun 2006
Şehir : Bursa
Mesaj: 41,296
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 189765
Rep Seviyesi: ReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy Repstar
Arrow İranlı Samand Türkiye'de üretilecek




''Samand'' marka otomobili üreten İran'ın Khodro Company (IKCO) firması, Türkiye'de yatırım kararı aldı.

IKCO'nun Türkiye Distribütörü MYS Otomotiv Genel Müdürü Yiğit Seskır, İran Sanayi ve Maden Bakanlığı'nın Türkiye'de otomobil üretimine yönelik kararı onayladığını, konuya ilişkin duyurunun firmanın resmi internet sitesinde yer aldığını belirtti.

IKCO'nun Türkiye'de bir otomobil fabrikası kurmasını sağlamak amacıyla yaklaşık 2.5 yıldır görüşmelerde bulunduklarını dile getiren Seskır, "İlk olarak Bulgaristan'a yapılması düşünülen yatırımı, uzun süren görüşmelerin ardından Türkiye'ye getirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Fabrikanın kurulmasına yönelik MYS Otomotiv ile IKCO arasında tüm imzaların atıldığını ifade eden Seskır, "2009'da faaliyete geçmesi planlanan fabrikanın Marmara Bölgesi'ne kurulması düşünülüyor. Faaliyete geçtiğinde Rusya, Ukrayna, Bulgaristan ve Romanya'ya ihracat bu fabrikadan yapılacak" dedi.

Seskır, "Fabrikanın, 300 milyon dolarlık ihracat kapısını açması bekleniyor. Samand'ın yanı sıra 'Soren' ve yeni çıkacak modeller de burada üretilebilecek. İlk planda yaklaşık bin kişi istihdam edilecek" diye konuştu.

IKCO'nun büyüme ve dünyaya açılma kararı doğrultusunda son iki yılda Azerbaycan, Arjantin, Belarus ve Suriye'ye yatırım yaptığını anlatan Seskır, bunların arasında en büyük yatırımın Türkiye'de gerçekleştirileceğini bildirdi.

Seskır, özellikle Samand'ın yılbaşından bu yana bin 600'ün üzerinde satış adedine ulaşmasının, IKCO'nun Türkiye'ye yatırım yapma kararında büyük etkisi olduğuna değindi.

Seskır, "İran, Türkiye'ye çok büyük önem veriyor. 19 bin 900 YTL'den satışına başladığımız Samand'a Türk tüketicisinin ilgisi çok olunca, bize verdikleri önem daha da arttı. Türkiye'nin her yerinden yatırım yapacağımız yerle ilgili teklifler alıyoruz. Fabrika, incelemelerimizin ardından en iyi yere yapılacak. Bununla ilgili çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.

ReBeL bOy Çevrimdışı  
Sponsored Links
Eski 04-18-2008, 09:16   #2 (permalink)
Üye Bilgileri
Banned
 
ReBeL bOy kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Jun 2006
Şehir : Bursa
Mesaj: 41,296
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 189765
Rep Seviyesi: ReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy Repstar
Varsayılan

İranlı Samand, Bursa'ya üretim tesisi kuruyor
Samand marka otomobilleri üreten İran'ın Khodro Company (IKCO) firması, Türkiye'de yatırım kararı aldı. Şirketin Türkiye Distribütörü MYS Otomotiv Genel Müdürü Yiğit Seskır, söz konusu kararın İranlı ortaklarının resmi internet sitesinde yayınlandığını açıkladı. Seskır, "Daha önce Bulgaristan'a yatırım düşünen IKCO'yu Türkiye'ye getirmenin gururunu yaşıyoruz." dedi. Seskır, Samand ve Soren markalarının üretileceği fabrikada bin kişinin çalışacağını sözlerine ekledi.
ReBeL bOy Çevrimdışı  
Eski 07-24-2008, 10:33   #3 (permalink)
Üye Bilgileri
Forumcu
 
virüs kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Sep 2007
Şehir : Belirtilmedi
Yaş: 22
Mesaj: 2,739
Rep Gücü: 2427
Rep Puanı : 242367
Rep Seviyesi: virüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstar
virüs kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...


UĞRUNA ÖLMEKSE EĞER SENİ YAŞATMAK BİNDEFA ÖLÜRÜMDE ADINA LEKE SÜRDÜRMEM GURURDUR,NAMUSTUR BAYRAK VE SANCAK,AKSA DA KANIM KORKMA HAİNİ GÜLDÜRMEM

MEHTAP SIKIŞTIRMAYA BAŞLADI
virüs Çevrimdışı  
Eski 07-24-2008, 11:46   #4 (permalink)
Üye Bilgileri
Usta
 
ShêkiL kullanıcısının avatarı
 
Giriş: May 2007
Şehir : Kocaeli
Yaş: 16
Mesaj: 32,018
Blog Başlıkları: 11
Rep Gücü: 3167
Rep Puanı : 313338
Rep Seviyesi: ShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL RepstarShêkiL Repstar
ShêkiL kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan

Ustten devam.



Sabahlari Okullarda , Akşamları Stadlarda

Hodri-89-Meydan

ShêkiL Çevrimdışı  
Kapalı Konu


Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 09:54.


Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

Hosting Hizmetleri TOPlist Forums Directory