Yorumla.Net  


Geri Git   Yorumla.Net > Yorumla.Net Forumları > Gereksiz Mesajlar

Gereksiz Mesajlar Tekrar Açılan Konular Kilitlenen Konular Gereksiz Mesajlar Bu Bölümde Toplanır...

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Kapalı Konu
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 02-28-2008, 12:20 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Banned
 
Giriş: Apr 2007
Şehir : Kocaeli
Yaş: 24
Mesaj: 11,116
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 165228
Rep Seviyesi: KoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo RepstarKoJiRo Repstar
KoJiRo kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan Ah O Maskeler




İnsanca olan her şeyden korkuyoruz.Duygularımızın açığa çıkaçağı fikri uykularımızı kaçırıyor. Perdenin arkasına saklanıyoruz. Sisli havaları çok seviyoruz. Kendimizi göstermemek için türlü türlü maskeler icad ediyoruz. Sonra o maskelerle yaşamaya başlıyoruz. Maske öylesine yapışıyor ki yüzümüze, bir süre sonra tenimizden ayrılmaz hale geliyor. Olgunluk maskesi ciddiyet maskesi bir gün birini bir gün diğerini takıp çıkıyoruz ortalığa.. Aklımız sıra güvendeyiz artık.

Maskemizi düşürmeye kalkışanlara şiddetle karşılık veriyoruz. Ya kırıcı oluyoruz ya da arkamıza bakmadan kaçıyoruz. Zaman sa deli bir ırmak gibi akıp gidiyor önümüzden. Biz hayatımızı ''Bugün hangi maskeyi taksak'' sorularıyla tüketirken duygular bir bir yok oluyor içimizde.. Bir kez daha elimize asla geçmeyecek mutluluk fırsatlarını teperken yüreğimiz kıpırdamıyor bile. Öyle donmuş kanımız, öyle kanıksamışız ki maskeli yaşama etrafmızda tek tek gördüğümüz maskesiz insanları küçümsüyoruz. Küçümsemekle kalmıyor ayıplıyoruz da üstelik.

Oysa onlar oldukları gibiler. İçleri neyse dışları da o. Sevinçleri hüzünleri çoşkuları, aşkları oldukları gibi yansıtabiliyorlar. Ve buu yapabildikleri için o kadar şanslılar ki. Peki kim zayıf şimdi? Yüzlerinde maske ile dolaşanlar mı. Duygularını saklamayan, dilediğince yaşayan içinde ki çoçuğu öldürmeyenler mi? Duygularımızın açığa çıkmasından korktuğumuz için biz zayıfız elbette. Dilimizin ucuna kadar gelen sözcükleri bir söyleyebilsek, bu zayıflığın üstesinden gelebileceğiz. İşte o zaman cesur olacağız , işte o zaman mutlu edeceğiz içimizde ki çoçuğu. Öylesine bir huzur yayılacak ki içimize, anlatamıyacağız, anlatacak sözcük bulamıyacağız.

Mutluluğun gerçek adı gerçek kaygı duymadan hissettiğini dilediğince söyleyebilmek olmalı.

KoJiRo Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 02-28-2008, 04:58 PM   #2 (permalink)
Üye Bilgileri
Banned
 
Giriş: Nov 2006
Şehir : Bilecik
Mesaj: 66,493
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 417262
Rep Seviyesi: HüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit RepstarHüzünDioksit Repstar
HüzünDioksit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın
HüzünDioksit Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Kapalı Konu
Tags:



Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 10:03 AM.


Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

One of the largest message boards on the web ! Hosting Hizmetleri TOPlist