Yorumla.Net  


Geri Git   Yorumla.Net > Günlük Haberler > Ekonomi & Borsa

Ekonomi & Borsa Ekonomi ve Borsa'dan Haberler Tüyolar...

Yorumla.Net Forum'a Hoşgeldiniz

! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN !


Yeni Konu Gönder  Yanıtla
 
LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-12-2008, 10:59 AM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
-.. Ante Geia ..-
 
RoZa kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Aug 2007
Yaş: 18
Mesaj: 67,529
Konuları: 21081
Thanks: 275
Toplam 1,607 Konusuna 2,426 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 1
Rep Gücü: 5000
Rep Puanı : 391682
Rep Seviyesi: RoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa RepstarRoZa Repstar
Varsayılan 1 haftalık kirası 1.3 milyon YTL




1 haftalık kirası 1.3 milyon YTL

Ender TÜRKKAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)İnternetteki en gelişmiş yat arama motoru ’www.lodky.com’a göre, dünyanın haftalık kirası en pahalı yatının, İngiltere bayraklı ’Annaliesse’ olduğu ortaya çıktı.

8 ayrı dilde yayın yapan, 120 lüks yatın tanıtıldığı sitede, 5 güverteli ’Annaliesse’nin bir haftalık kirasının 661 bin 500 Euro (yaklaşık 1 milyon 320 bin YTL) olduğu belirtildi. Milyoner müşterileri konuk eden, 85 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğindeki motor yat, dış görünüşüyle olduğu kadar konforu ve lüksüyle de dikkat çekiyor. Milli Piyango’nun en büyük ikramiyesi olan 1.5 milyon YTL’nin isabet ettiği talihlilerin dahi hayallerine sığdıramayacağı, 2004’te İtalya’da suya indirilen, 36 yolcu kapasiteli yüzen sarayın 5 güvertesi, ikisi suit toplam 20 kamarası bulunuyor. Kamaraların yanısıra her güvertede misafirlerin tatilini renklendiren mekanlar yer alıyor.

Hem iş hem tatil

Hem tatil hem işin bir arada yürütebilmesi amacıyla işadamlarına özel dizayn edilen iki ayrı salonda her türlü teknolojik imkan sunulurken, internet ve faks bağlantılı, biri toplantı diğeri ise çalışma amaçlı salonlarda toplam 11 dizüstü, 1 masaüstü bilgisayar, 2 plazma televizyon, birer telefon, faks ile lazer yazıcı hazır bekletiliyor.


aşkım bitti bundan sonra,,
çektin gittin bunu kabuL et ...
yaşananLara saygın yoksa,,
aL sana benden
.
aduket ...!

Αντε γεια..
RoZa Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla


Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Konu Araçları
Görünüm Modları



Saat 08:37 AM.


Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0

Forums Directory
eXTReMe Tracker Hosting Hizmetleri TOPlist

Clicky Web Analytics Clicky