Messi "EFE" oldu!
Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, İspanyol haber ajansı EFE'nin La Liga'da oynayan en iyi Latin Amerikalı futbolcuya verdiği ödülün sahibi oldu.
Messi, ailesinin de katıldığı bir törenle bu yıl 17. kez verilen EFE ödülünün sahibi oldu. Arjantinli yıldız, La Liga'nın en iyi Latin Amerikalı oyuncusunda verilen ödülü, rakipleri Daniel Alves ve Ronaldinho'yu geçerek alma hakkı kazandı.
Messi ödül konuşmasında, ailesine ve Barcelona kaptanı Carles Puyol'a teşekkür ederken, "Böyle bir ödülü kazanmak çok güzel bir his ve bu bana kendimi geliştirmem için ekstra motivasyon sağlıyor," dedi.
Messi, EFE ödülünü kazanan altıncı Arjantinli futbolcu oldu. Daha önce Diego Simeone, Martín Herrera, Fernando Redondo, Javier Saviola ve Pablo Aimar bu ödüle layık görülmüştü.
|