Bursa taraftarı "beraberlik" diyor!
BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN 170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN
Bursasporlu taraftarlar, takımlarının hafta sonu deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın beraberlikle sona ereceği görüşünde.
Kulübün, ''www.bursaspor.org.tr'' adresli resmi internet sitesinde yer alan, ''Ankaragücü maçı nasıl sonuçlanır'' anketine iki günde bin 114 kişi katıldı.
Katılımcıların yüzde 55'i ''beraberlik'' yönünde görüş bildirirken, yüzde 27'lik kısım maçı Bursaspor'un kazanacağı, yüzde 18'i ise sahadan Ankaragücü'nün galip ayrılacağı yönünde oy kullandı.
Her iki takım taraftarları arasındaki dostluk herkes tarafından biliniyor. İki takım taraftarları her maç sırasında birbirleri lehine tezahüratlarda bulunuyor.
Bursasporlu taraftarlar, her maçın 6'ncı dakikasında ''Ankaragücü'' diye, sarı-lacivertli taraftarlar da her maçın 16'ncı dakikasında ''Bursaspor'' diye tezahürat yapıyor.
|