![]() |
|
|
|||||||
| Ben ve Geçmişim Kendiniz Hakkındaki Bilgileri Bizlerle Paylaşabilirsiniz |
|
|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#12 (permalink) |
|
Aokten o senin yüreğinin güzelliği .. zorluklara göğüs germeyi düşe kalka öğretiyo hayat
gülsen'm çok uzun oldu yazı ve seni zaten sığdıramazdım o yazıya hem çok seviom seni bilmeyen var mı ki ,saol yorum için canımsınn kanka'm mehmt'm sende hep mutlu kal. yorum ve papatyalar için de saoll.utandım yaf *mervem* teşekkürler yorum için .. sevgiyle kal .. ÇÖLÜN İÇİMDE YÜRÜRKEN DENİZLERİNİ EMANET ALDIM .. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
meto yasdım bi ara işte
![]() _chil3k_ inşalla devamını da okursun teşekkür ettm .. 007tuğba seninde herşey gönlünce olsun .. beğendğn için saol CoCoRiKo çook teşekkür ettmm daisiestr teşekkür edermm .. umarım sennde hayatın gönlüne göre olur .. gozdecik saol .. nelerimz ortak merak ettm doğrusu vakit ayırıp okuyan herkese teşekkürler .. hislerime ortak olmanız çok duygulandırdı beni .. ![]() ÇÖLÜN İÇİMDE YÜRÜRKEN DENİZLERİNİ EMANET ALDIM .. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
çok güzel anlatmısın hersey istediğin gibi olur hayatta inşallah..
..miniatürk...
...büro.... ....ev..... ...asansör... ....sinema.... ...kadıköy... ....taşdelen..... .......yıldız parkı...... .....ortaköy.... ...beşiktaş vapuru... ...mado pastanesi... ...sahil...... ve daha bi sürü şey çok özledimmm |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|