Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-17-2006, 18:55   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
green olive
Bağımlı Üye

green olive kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Rep Gücü: 41
Rep Puanı : 3895
Rep Seviyesi: green olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladıgreen olive Karizma Yapmaya Başladı
green olive kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan içim kıyılıyor:(

bu aralar yüreğim mengene de sanki
ileriki hayatım için farkında olmadan çok büyük kararlar almışım hemde hiçç farketmeden! şimdi pişmanlık duyuyorum... ama hangi birini düzeltsem nereden başlasam bilemiyorum. eğer bunları yaparsam çok kişiyi kıracağım hayatımda en çok sevdiğim insanları dahi üzeceğim hoş seviyormuyum onuda bilmiyorum yaaa!
yapmazsam pişman olabilirim yaparsamda çook üzülebilirim ne yapmam gerektiğini bilmiyorummmm

size tavsiyem evlilik, iş, gelecekle ilgili alacağınınz bütün kararlar için iyi düşünün ve ileride pişman olacağınız şeyleri asla yapmayın!!! eğer ileride kötü olabileceği hakkında ufacık bir şüpheniz varsa hemen vazgeççin!!!
yoksa gerisi çok zor oluyorrr

green olive Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

green olive Kullanıcısına Teşekkur Edenler
Mr_NO (11-27-2006)