Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-11-2006, 15:10   #6 (permalink)
Üye Bilgileri
GoLDLaND_54
Gezgin

GoLDLaND_54 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 3
Rep Puanı : 155
Rep Seviyesi: GoLDLaND_54 Yeni RepciGoLDLaND_54 Yeni Repci
GoLDLaND_54 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla GoLDLaND_54 kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla GoLDLaND_54 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla GoLDLaND_54 kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to GoLDLaND_54

Alıntı:
dewil girl tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
baKın kardeslerim arkadaslarım dostlarım...
ayrıca 13 yasında olsamda bişey farketmezdi ide düşünüyorum CÜNKÜ AŞKIN YASI YOKTUR isteyen 10 yasında asık olur cok sey yasar isteyen 20 yasına kadar bos durur bişi yasamaz bu insanların özgür iradelerine kalmıs bişey..KİMSE BUNA KARISAMAZ DİE DÜŞÜNÜYORUM yanılıosam yanılıosun diyin ...!!!!
Sen hem konuyu paylaşmışsın buradaki arkadaşlarla hemde verilen cevaplara kızmışsın... Bence arkadaşlar yerden göğe kadar haklı... Yaş konusunda hatalısın yanlış girmişsin... Bende oraya bakarak yorum yazmıştım mesela!

Ayrıca verilen cevaplara kanaat getirmediğin gibi yukarıda senden alıntı yaptığım şekilde konuna kendin cevap veriyorsun zaten... Madem böyle düşünüyorsun neden paylaşıyorsun olayını anlamış değilim... Diretmenede inanmıyorum

Vicdanen de rahat değilsin! (Kendi düşüncem)

Yaptığın yanlış küçük hanım!

Kimse sana karışmıyor ayrıca fikrini beyan ediyor!

500x200 ebatlarında imza kullanınız
GoLDLaND_54 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla