08-21-2008, 21:11
|
#232 (permalink)
|
|
|
Merhaba bay kapris, ben geldim yine 
[ Niye "bay kapris" dediğimi az çok anladın sen herhalde ]
Dün beni üzdüğünün hatta kırdığının farkındasın dimi O kadar uğraşıp, size yorum yazıyorum beyfendi, siz de beğenmiyosunuz var mı böyle birşey ?? Bide üstüne, başkasına yazdığım yorumu daha çok beğendiğini söylüyosun. Yok efendim niye aklıma başka bişey gelmiyor şu an yazmışım.. Ona daha özenli yazmışım, töbe töbe [şaşkın, sanada gayet özenerekten yazmıştım ama .. (: ]
İşte sonuç olarak şu an sana tekrar yorum yazıyorum Barışcım [sen yine dua et seviliyosun yani, yoksa dün kafanı kırmıştım :P ]
Neyse sana azcık daha kızarsam bunu da beğenmiceksin, o yüzden başka konudan devam edeyim ben 
Şu aralar en çok muhabbet ettiğim insanlardansın be [hatta öylesin belkide :P ] Seninle muhabbet etmeyi çok seviyorum valla Zaman acayip hızlı geçiyo (: Bi bakmışsın benim gitme vaktim gelmiş çatmış [seni bırakıp gidiyorum diye kızmazsın ama sen bana yanlış mıyım ? ]
Hm gelelim dün akşama .. Seni bi daha öyle gergin görmek istemiyorum Barış bey Birden,bu dakikadan sonra konuşmamız senin lehine olmaz fln deyince sen, ne olduğumu şaşırdım Dedim ne diyor bu Sonra benimle ilgili olmadığını öğrenince rahatladım tabi :P Ama hiç bi şekilde üzülmeni, canının sıkılmasını istemem, bunu bil 
Var daha yazacaklarım ya, fazla uzattım gibi geldi şu an Ben yine uğrıcam sana canım (zaten artık alışkanlık yaptı :P )
Kıymetini bil hadi, bak peşpeşe yorumlar yazıyorum sana
Seviyorum seni be bay kapris(:P) 
Hep böyle kal olur mu 
Hadi dikkat et kendine .. 
İnş bu sefer yazdığımı beğenmişsindir, yoksa senin açından pek de iyi şeyler olmaz canım 
Hadi görüşürz ..
Vazgeçemediğim herşeyimi çöpe attım, üstüne bastım .
Anlatmakla olmuyor, yaşaman lazım !..
^^
.HappineSs. 
|
|
|