Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-06-2008, 11:03   #20 (permalink)
Üye Bilgileri
akkaya_oki
Gezgin

akkaya_oki kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 64
Rep Puanı : 6198
Rep Seviyesi: akkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyoakkaya_oki Buraları Repten Yıkılıyo
akkaya_oki kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla akkaya_oki kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to akkaya_oki

Alıntı:
eLeS tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Eğer tek istek veya en önemli istek para olsaydı, en basitinden ben şuan eski sevgilimle fikren uyuşmadığımız ve o farkında bile olmasa da ortada onun herkese karşı aşırı güvensiz modda olduğunu umursamayıp ayrılmamış olurdum ve evlenince de Anadolu Kavağı'ndaki villada yaşıyor olurdum.. Gayet zengin bir yaşam tarzı dimi?!.. Ama mutluluk yok.. Para var huzur yok hesabı..

Herşey para değil, herşey tip de değil aslında.. Öyle insanlar gördüm ki "HOŞ" ama tamamiyle "BOŞ".. Kafa yapınız uymuyorsa, klasik bi laf ama ayrı dünyaların insanıysanız ne yaparsanız yapın hep bi sorun çıkar.. Anlaşabilmek ve güvenebilmek önemli.. Seviyorsanız gerçekten güveniyorsanız da varsın tek sorun para olsun.. Sağlığınız yerindeyse ve açgözlü biri değilseniz ikiniz de alacağınız maaşlarla belki çok harika bi yaşam süremezsiniz ama orta halli de olsa en azından mutlu bir yaşam sürersiniz.. Görünüm de önemli ama yukardakiler kadar değil..

Evlenilecek erkek mi?!..

Unutmayın!.. Her erkek aslında birileri için evlenilecek erkektir, her bayan da öyle.. Tam bir tanım yapamam aslında ama "işte bu!" diyebileceğim erkeği kabataslak söylemek gerekirse; aramızda sevgi-saygı-sadakat ve güven varsa, anlaşabiliyorsak, nerde nasıl davranmamız gerektiğini ikimizde az-çok biliyorsak, birbirimizin hayatındaki yerinin farkındaysak, ikimizin de hayata ve geleceğe dair idealleri/iş konusunda hedefleri varsa, karşımdakiyle aynı dili konuşabiliyorsak birbirimizi 'doğru' anlayabiliyorsak, açgözlü de değilsek küçük şeylerle de mutlu olabiliyorsak çok da fazla şey istemeyelim abartmayalım artık.. Aslında bunu en kısa tanımı "kafa yapımız birbimize uyuyorsa" oluyor ama ben biraz uzattım sanırım.. Kavgasız ilişki olmaz, herkes kavga edebilir bu çok doğaldır, konuşmakla adam yenmez, iki medeni insan gibi oturup sorunlarınızı tartışmazsanız da sorunlar çözülmez, kavgasız ilişki olmaz, böylelikle yanımızdakini daha iyi tanırız.. Kimse evlendikten sonra değişmez, aslında o hep öyledir ama biz görememiş tanıyamamış bişeylere erken karar vermişizdir.. Evlenirken memur "iyi günde, kötü günde" diyor.. İyi günde herkes birbirinin yanında, önemli olan her iki kişinin de kötü günde, sorunları olduğunda, el ele verip bununla başa çıkabilecek, sorunlardan kaçmayacak yüreğe sahip olmaları.. Aslında herşey yürekte bitiyor.. Herkesin değeri yüreği kadardır.. onu ortaya koyabiliyorsan ne mutlu sana..

Çok uzun yazdım sanırım ama bu şekilde düşünüyorum.. Benden bu kadar açıklama yeterli..

Edit:
Ayrıca sanırım ben "işte bu!" diyebileceğim kişiyi büyük ölçüde buldum, inşallah bu böyle devam edecek..

Herkesin "işte bu!" diyebileceği kişiyi bulması dileğiyle..

canım çok doğru söylemişsin ellerine sağlık... ayrıca ben ewlenilcek erkeğim bunuda belirteyim...

O ŞİMDİ HAYATA KÜS
akkaya_oki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla