06-20-2008, 15:50
|
#47 (permalink)
|
|
|
Sahi kim ki bu ReDD?!..
Kim ki bu hayatın dingin akışına inat ters yönden giden, mesajlarında hep bi gizem hep bi derinlik olan kişi?!.. 
Bizim arkadaşlığımız çok enteresan be Erhan.. 'Uzun zamandır' denebilecek kadar oldu mu ki.. Geçen haftaya kadar tek görüşme yolumuz forumdaki konuları yorumlamak ve arada özel mesaj atmaktı.. Ne bir telefon ne bir msn konuşması.. Ama sanki yıllardır hayatımdaymışsın gibi bir önemin var bende.. Keşke daha da önceden tanışsaymışız demeyeceğim, çünkü belkide bu kadar iyi arkadaş olamazdık o zaman, kim bilir.. Buyüzdendir ki seni iyiki ne önce ne sonra, tam vaktinde tanımışım deyişim.. Sadece forumdan görüştüğümüz için mesafeli gibi duran ama aslında çok yakın olan, çözümleyemediğim anlatamadığım bir arkadaşlık dostluk bu.. Çok garibiz be Erhan.. Bizim gibi kaç yakın arkadaş vardır acaba, bunu numunelik gibi görmeye başlamıştım ama Allah'tan teknolojiye artık ayak uydurduk.. Gerçekten dostum diyebildiğim dostumsun, dediğin gibi hem uzak hem de yakın bizim arkadaşlığımız.. Hep daha bir ayrıdır yerin bende.. Herşeyi konuşabildiğim, farklı açıdan bakmamı sağlayan 3. bir gözüm gibisin.. Sana daha önceden yazmıştım ama o malum olaydan sonra o mesaj da uçmuş tabiki.. 
Şu yazacaklarımı en son konuşmamızda da söylemiştim.. Burda da söyleyim bari çift dikiş olsun.. Huzursuzluğun doğaldır.. Bunlar askerliğin sendeki negatif etkisi.. Stres, özlem, huzursuzluk ve yalnız hissetme duygusu gibi duygular birleşti mi sonuç bu olur.. Her asker yaşıyor bunu.. Allah sabır versin.. Bak moralini iyi tut.. Seni bekleyen çok arkadaşın var.. Belki yanına gelip seni ziyaret edemiyorlar ama akıllarındasın hep, arıyorlar hep sitede mesajlarını.. Yüreğini ferah tut, sevdiklerini düşündükçe dudağını bükme, gülümse.. Askerlik de çok önemli anlardan biridir.. Şimdi hasretlik çok belki ama son günlerinde de gidiyorum diye üzüleceksin.. Kısaca günü yaşa.. Anılarını harcama.. Serbest bırak kendini.. Bitecek döneceksin ama oraya her zaman giremezsin biliyorsun.. Bitince normal hayata nasılsa döneceksin, belki zor belki hiç olmayacak bir şey söylüyorum ama askerliğin tadını çıkar.. Bayanların doğum hikayesi, erkeklerin de askerlik anıları bitmezmiş.. Bitmeyecek anılar edin kendine.. Üniversite hayatı nasıl başka bir hayatsa, nasıl seni bir adım daha olgunlaştırıyorsa, askerlik de öyle.. Hayata hazırlıyor seni, çetin şartları görüyorsun.. Çok uyuz komutanların da olacak, sürüneceksin resmen, asfalta yapışıp kalacaksın sanacaksın ama işte onlara katlanabiliyorsan günlük hayatta da karşına çıkan engellere katlanmaya başlarsın.. Şafak kaç diye düşünüp de harcama anılarını.. Bardağın boş yanına bakıp karamsar olma, dolu tarafına bakıp umutlu ol.. Üzülecek, kendini huzursuz edecek neyin var ki?!.. Ailen Allah'a şükür bedenen olmasa da beynen hep yanında, sevdiklerin de öyle.. Umutlu ol kendini bırakma, seni huzursuz ve mutsuz görmeye alışık değilim ben.. 
Daha döneceksin, anlatacaksın bize neler yaşadığını.. Hiç bitmez şimdi senin askerlik anın da.. Zevkle dinleriz bundan hiç şüphen olmasın..
Konuşmaya ihtiyacın olduğunda, huzursuzluğun arttığında lütfen yaz birşeyler bana.. Sakın kafamızı şişirip meşgul edeceğini düşünme.. Konuşmak her zaman iyi gelir.. (: Ben uzun uzun konuşup kafanı mı şişiriyorum, meşgul mü ediyorum yoksa?!.. Her konuşma da kritik yapıyoruz, birşey daha öğreniyoruz aslında, bakış açılarımız gelişiyor.. 
Herşey gönlünce olsun, iyiki yanımdasın, iyiki varlığının, arkadaşlığının, desteğinin verdiği huzuru hep hissediyorum.. 
Öptüm.. Hayırlı tezkereler..
..üşüyorum..
..ödünç ver ellerini..
...
· ღ· (.) koyduk
bitti 'dost'luk..
eyvallah..
|
|
|