Alıntı:
laylayloom tarafından gönderildi
Algıda seçicilik dedikleri bu olsa gerek. alkılamasalardı o zaman islami bir kadın kahraman gibi göstermeselerdi...
|
böylede düşünenler var ona şaşırıyorum.eminim çoğunuz rastlamışsınızdır bu tip düşünenlere,genç çıkıp diyor ben sevmiyorum dindar gözükenleri,yada benzerlerini niye diye soruyorsun,kim üçkağat yapıyorsa hepsi dindar geçinen müslümanlardı bende ondan soğudum diyor onlardan.yada burda olduğu gibi şimdi müslüman kadınların böyle gösterilmesini onlar kendimi istemişler.bu şeye benziyor başörtülü kız erkek arkadaşıyla gezemez,diskoya gitmez.arkadaşım siz kendiniz diyorsunuz başörtüsü takan müslüman oluyorda takmayan dinsizmi.tabiki değil.onlarda bunun gereğince yaşıyorlar.ama o zamanda bak başörtülülere her haltı yerler bide müslümanız derler demeye getiriyorlar.o zaman hepimizin lanetlediği nuray bezirganda haklı çünkü kızın dediğide tam olarak senin bahsettiğin,ne diyor ATATÜRK ü sevmiyorum çünkü kim bize zulüm ettiyse şu ana kadar ATATÜRK çülük adına bunu yaptı diyor.senin dediğinden farklı birşey demiyor yani.şimdi ben chp nin yaptığı ATATÜRK çülük adı altındaki istismardan nefret ediyorum,şimdi ben ATATÜRK ten nefret mi edeyim,tabiki hayır.şimdi sana göre akp dini istismar ediyorsa,kötü gösteriyorsa bu senin dinden soğumana sebepmi olmalı tabiki hayır bundan saçma şey olabilirmi.birileri kötü örnek oluyor diye doğrulardan vazgeçersek bu bizim hatamız olur.nuray bezirganında söylediği tamamen kendi hatasıdır,dinini istediği kadar yaşayamasın bu ülkede,bunun suçu ne ATATÜRK tedir,nede PEYGAMBER efendimizde.