Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-05-2008, 05:07 PM   #84 (permalink)
Üye Bilgileri
nesquik
öLüм öиcєsi yorguиLuк

nesquik kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Blog Başlıkları: 1
Rep Gücü: 2205
Rep Puanı : 219908
Rep Seviyesi: nesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstarnesquik Repstar

Alıntı:
++UçUrUm ÇiÇ£Ği++ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
pelincim forumda tanıdığım canayakın insanlardan birisen bana yorum yapmadın ama olsun..
ahh bitanem yapmaz olurmuyum hemen yaptım nasıl unutmuşum kusura bakma ya sende çok cana yakın ve çok tatlı birisin canım

Alıntı:
turq-boy tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
PeLin abLa ben geLdim Tasarımcı bir mod. değiL artık. dinLenmek için mod.Luğu bırakan başarıLı bir mod. idi. daha ayrıntıLı oLarak tanışmadık ama tanışırız umarım

Hoşgeldin yeni modumuz mavilerde pek yakışmış kadeşime tanışırız tabi listeye ekledik bakalım Yeniden aranızda olucam bi gün

Alıntı:
Maestro10 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

pelinle henüz yeni tanıştık ama çok iyi bir insan gerçekten...hayatın boyunca mutlu olursun inşallah...
Resim için çok teşekkür ediyorum Ali harika bişey çok anlamlı yazıları Güzel dileklerin ve vakit ayırım yazdığın için teşekkürler

Alıntı:
emili tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tanışmadık ama hayata dair de muhteşem mesajları var.Görünce seviniyorum....
Umarım bi gün tanışma fırsatımızda olur bu güzel mesaja ne denilebilirki çok çok
teşekkür ediyorum modluğu bıraktığım bugünde böyle sözler işitmek gerçekten inanılmaz güzel oluyor. Hımm bu arada bende senin konularına bakıyorum güzel konuların o bölümden eksik etmemeni diliyorum. Yorum içinde çok teşekkür ederim

Ruhumun тam orta yerinde…GüLümsediğim küskünLükLer var
nesquik Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla